Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Somaspor’un  Arhavispor ile oynayacağı karşılaşmayı Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek.

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Somaspor, 7.hafta karşılaşmasında deplasmanda Arhavispor’un konuğu olacak..

1 Kasım Pazar günü saat 13:00’de Arhavi İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek..

Doğanay’ın yardımcıları ise Yahya Kemal Yurtbilir (Afyon), Muhammet Mahmut Delimazı (Burdur) ve Yunus Çinikaya (Konya) olacak.

Doğanay ve Yurtbilir İle Maç Kaybetmedik!

Yardımcı hakemlerden Muhammet Mahmut Delimazı ve Yunus Çinikaya ilk defa maçımıza çıkarken, orta hakem Ramazan Doğanay ile iki maç, 1.yardımcı hakem Yahya Kemal Yurtbilir ile bir maç oynadık.

Ramazan Doğanay ile ilk maçımızı 2017 yılında Bandırma Etispor ile deplasmanda oynadık ve karşılaşmadan Murat Çağlar’ın iki güzel golüyle 2-0 galip ayrıldık.

Doğanay’la ikinci maçımızı Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 20.haftasında yakın takipçimiz Yıldırım Belediyespor ile Atatürk Stadında oynadık. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmayı Toma Tabatadze (2) ve Yusuf Demir’in golleriyle 3-1 kazanmıştık. (yukarıdaki foto orta hakem)



1.Yardımcı hakem Yahya Kemal Yurtbilir ise, Bal’da şampiyon olduğumuz sene evimizde Gülbahçespor’u Toma Tabatadze ve Atalay Demirtaş’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçta görev almıştı. (sol başta)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN