Toma Tabatadze: Çok Sevdik, Çok Değer Verdik.

Toma Tabatadze: Çok Sevdik, Çok Değer Verdik.

2019-20120 sezonunda TFF 3.Liginde mücadele edecek Somaspor’un Gürcistanlı futbolcusu Toma Tabatadze Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen statü gereği takımımızdan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bir spor adamı olarak benim olduğu kadar tüm Soma’lı sporseverlerinde gönlünde taht kuran Toma Tabatadze‘nin yeri bambaşkadır bizim nazarımızda. Soma olarak çok sevdik, çok değer verdik.. Bize şampiyonluğu tattıran tüm oyuncularımızı da çok sevdik. Ama Toma Tabatadze‘yi farklı bir yere koyduk.

TOMA VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR

Somaspor forması altında oynadığı başarılı maçlarla bir çok kulübün dikkatini çekmiş ancak gelen transfer tekliflerini geri çevirmişti. Şuradaki yazımızda teklifleri geri çevirmenin gerekçesini de; ”Evet sezon başından beri birçok kulüpten transfer teklifi aldım. Ancak, sezon başı Somaspor’a imza atarken, biz bu takımı şampiyon yapmaya geliyoruz diye söz verdim. İnşallah önceliğim başta yönetim, hocalarımız, futbolcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımızında el birliği ile Somaspor’u çok istediği ve arzu duyduğu profosyonel lige çıkarmak. Bu anlamda da gelen transfer tekliflerini geri çevirmek zorunda kaldım. Taraftarlarımız rahat olsunlar. ”Toma Tabatadze verdiği sözü tutar. Yarı yolda kimseyi bırakmaz” evet Toma verdiğin sözü tuttun. Bize 3.lig heyecanı yaşatan oyuncuların başında yer aldın..

TOMA TABATADZE

GÜLE GÜLE HAYALET ADAM

Dile kolay, Toma; profosyonelliğe hasret kalan Soma’lı spor severlere, 18 yıl aradan sonra attığı ve attırdığı gollerle 3.lige yükselmenin sevincini yaşatan oyuncuların başında yer aldı.

Somaspor formasının sırtına geçirdiği sezonun ilk maçı olan Ayvalıkgücü Belediyespor ve son maçı olan Bucak Belediye Oğuzhanspor maçıyla beraber o gün bugündür formanın hakkını vererek bir nevi gönlümüzde ayrı bir yer etti.

Şuradaki maç sonrası Toma’yla ilgili sosyal medya adresimizde şunları paylaşmıştık.
”Mahalle arasında top oynayan küçük çocuklar, beğendikleri ve örnek aldıkları oyuncular mesela; Ronaldo, Messi gibi ”ben oyum” derlerdi. Eminim bundan böyle ”ben Toma’yım” demeye devam edecekler..
Evet Toma, eminim bize yaşattığın bu güzellikleri anlaştığın Kıbrıs ligi ekibi Mağusa Türkgücü kulübüne de yaşatacaksın..Yolun açık olsun HAYALET ADAM..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN