Adamsın Toma Tabatadze..

Adamsın Toma Tabatadze..

Şampiyonluk sevinci yaşamak ve yaşatmak için için sezon başı Somaspor’a imza atan Toma Tabatadze, hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getirdi.

 

Attığı gollerle siyah-beyazlıları zirveye taşıyan Toma Tabatadze, ismini vermekten kaçındığı TFF 1.Lig‘in bazı kulüplerinden gelen teklifleri hiç düşünmeden geri çevirdiği öğrenildi.



Başarılı golcü gelen transfer tekliflerini geri çevirmenin gerekçesini de; ”Evet bu transfer haberleri yeni değil. Sezon başından beri birçok kulüpten transfer teklifi aldım. Ancak, sezon başı Somaspor‘a imza atarken, biz bu takımı şampiyon yapmaya geliyoruz diye söz verdim. İnşallah önceliğim başta yönetim, hocalarımız, futbolcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımızın da el birliği ile Somaspor’u çok istediği ve arzu duyduğu profosyonel lige çıkarmak. Bu anlamda da gelen transfer tekliflerini geri çevirmek zorunda kaldım. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Toma Tabatadze verdiği sözü tutar. Yarı yolda kimseyi bırakmaz”dedi. Adamsın Toma Tabatadze..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    Adamsın Toma… Seni seviyoruz.Forma istiyorum senden.

YORUM YAZIN