Somaspor Emin ve Güçlü Adımlarla

Somaspor Emin ve Güçlü Adımlarla

Maçlar oynandıkça Somaspor oyun olarak her hafta üstüne koyarak gidiyordu. Dirençli inatçı ve mücadeleci oyununu takım olarak herkesin görevini eksiksiz yapması keyifli bir Somaspor un şampiyonluk yolunda adım adım ilerlemesine sebep oldu

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDIBugün de maç başlarken, Erokspor’un ilk yarısı biten maçta mağlup haberi gelmesi Somasporun maça kontrolü bizde olan istediklerimizi yavaş yavaş yaptığımız tempo yu bizim ayarladığımız maç görüntüsü ile oynadık.. Bir pozisyon verdik ilk yarı boyunca Tunay yine başarılıydı. Oyun bakımından saha da istediğimizi yaptığımız çok güzel oyunla çalışılmış organize gelerek attığımız gol yerindeydi. Tam zamanıydı. Özcan bitiriciliği ve hücum yönünde bir orta saha oyuncusundan bu kadar güzel faydalanmak gollerini atması çok güzel işler bunlar..

İkinci yarı önde olmamız sistem yönünden bu kadar iyi yerleşen bir Somaspor futbolun doğrularını yapmamızı kolaylaştırıyor. 4.1.4.1 sistemi artık bir takımda bütün futbolcuların verimini hücum yönünden herkesin katkısını arttıran takım savunma yönünden pozisyon nerdeyse vermemesi günümüz futbolunun doğrularını yapması keyif veriyor bugün itibari ile fark 8 oldu daha da artacaktır görüntü öyle..



Niçin fark artıyor vazgeçmeyen bir Somaspor un zorlukların üstesinden az hasarla çıkması takımın inancını gösterir.. Takım olarak geçen yıldan defans bloğunun olması önde hücum gücünü arttıran oyuncu grubu Nurettin, Özcan ve Uğurcan’ın katkıları orta sahada vazgeçilmez Oğuzhan herkesin katkısı takım oyunun öne çıkması başarıları olmamızın temel nedenleri tabii bunu bu duruma getiren Burhanettin hocamızın günümüz futbolunun doğrularını yapması saha ya yansıtan oyunu her geçen gün bizi şampiyonluğa yaklaştıran başarısı unutmamak lazım..

NURETTİN ÇAĞLAR İKİ GOL ATTIİkinci yarı bizim adımıza Nurettin’in iki gol atması krallık yolunda iddialı duruma getirdi böyle bakabiliriz inanılmaz katkı veriyor ..Rakip te bozuldu zaten anlamsız sertlikler oldu Erok’un 2.0 yenilmesi daha ne isteyelim bugün her şey bizim adımıza güzel gelişti özgüvenimiz arttı önümüzdeki haftalara daha rahat bakabilmemizi sağlayacaktır bize rakiplerimiz moralsiz olması onlar adına puan kayıplarını arttıracaktır diye bakabiliriz ..



SOMASPOR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRUÖnemli bir avantaj yakalamış durumdayız. Bunu iyi değerlendirip birinci bitirip şampiyon olmak bize Somasporun inanmış taraftarının takımını sahiplenmesi onlara yaptıkları bu fedakarlıkta verilecek en güzel hediye olacaktır.. Siyah incilerin bu takıma verdikleri bu takımını bu duruma gelmesinde katkıları büyük birlik beraberlik adına görüntüler takımın başarısında yeri büyük. Zaten taraftar la takım görüntüsü bütünlük sahaya yansıyor bu bütünlük bizi şampiyon yapacaktır.. Şampiyonluğu kutlamak belki taraftarların maç izlemesine izin verildiğinde hep beraber yaşarız temennimiz bu yönde.. Sevgilerle sağlıklı günlere… Doğan Gülşen

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Arhavispor Maçının Golleri (VİDEO)
Somaspor 3-0 Arhavispor (VİDEO)
Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!
Arhavispor Hazırlıkları Tamamlandı
Maçın Hakemi Kırıkkale Bölgesinden
Lider Somaspor, Arhavispor Hazırlıklarına Başladı
Saha Zeminine Rağmen
Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN