Saha Zeminine Rağmen

Saha Zeminine Rağmen

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Arhavispor ile oynanan ve alınan 2-0’lık galibiyetin ardından ligde kolay maçın olmayacağının belirterek, ‘’Her zaman söylediğimiz gibi ligde kolay maç yok. Mücadele etmeden ve doğru oyun oynamadan maç kazanmanız çok zor.’’dedi.aspor.com

Saha zemininin sentetik oluşunun kendileri için dezavantaj olduğunu belirten Basatemür, ” Saha zemininin sentetik olması maçı zorlaştıran etmenlerden biriydi. Oyuncularımızı kutluyorum. Bugün ve bugüne kadar gösterdikleri özveri ve mücadelelerinde dolayı.”



Taraftarlarını da her zaman manevi güç olarak yanlarında olduğunu da belirten başarılı teknik adam, ‘’Duaları ve başarı dilekleriyle hep yanımızda olan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Nasip olursa gece 02:00 gibi Somada olacağız ve yarın ara vermeden kupa maçı için hazırlıklara başlayacağız. Sakat ve cezalı oyuncumuzun olmaması da sevindirici bir durum bizim için.’’ diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Kaybetmedik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN