Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!

Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!

Somaspor’un üç önemli ismi Oğuzhan Yıldırım, Umut Koray Öz ve Abdulkadir Çelik, Arhavispor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundular.

TFF 3.Lig 3.Grup 24.haftasında Arhavispor‘u konuk edecek olan Lider Somaspor‘da takımın önemli oyuncularından Oğuzhan Yıldırım, Umut Koray Öz ve Abdulkadir Çelik dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Blog sayfamıza konuşan üç önemli isim, ”Kalan 10 maçta bizim için final niteliğinde. Arhavispor maçı da öyle”diyerek şunları söylediler:





NOT: Haber ve görselleri Youtube Cekobax,  Facebook Soma’da Spor ve Instagram Cevsam adreslerinden de takip edebilirsiniz..SOMADASPOR SOSYAL MEDYA

Bağlantılı Haberler;

Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!
Arhavispor Hazırlıkları Tamamlandı
Maçın Hakemi Kırıkkale Bölgesinden
Lider Somaspor, Arhavispor Hazırlıklarına Başladı
Saha Zeminine Rağmen
Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN