Arhavispor Maç Önü

Arhavispor Maç Önü

Arhavi İlçe Stadı, 3 puan parolası ile çıktığı Çarşambaspor deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle eli boş dönen ve sıralamada 3 basamak gerileyerek haftayı 13.sırada tamamlayan Arhavispor ile, ligdeki dördüncü galibiyetini grubun namağlup takımlarından Çatalcaspor’u 3-0 mağlup eden Somaspor’un mücadelesine ev sahipliği yapacak..

”Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor”

Sosyal medya adresimizde yaptığımız paylaşımda da belirtiğimiz gibi, bir kez daha ”30 Ekim sabahına; 28 Ekim’de mübarek Mevlit Kandilini, 29 Ekim’de ise Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yılını kutlamanın güzel anlarıyla güne uyanmışken, tarih yapraklarına gün içerisinde İzmir’de yaşanan 6.6’lık depremin acılarını not düşeceğiz.. Belki birkaç gün sonra konuşulmayacak ama dün ve bugün gelen ölüm haberleri içimizi yaktı. Yaşanan bu felaketin ardından sevdiklerini kaybedenlerin acı ve kederlerini paylaşıyor, tüm yaralıların en hızlı şekilde iyileşmesini umuyoruz.”

Rakip Arhavispor

Arhavispor 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 4 puanla 13.sırada yer alıyor..
Artvin ekibi, rakip ağlara 5 gol atıp, filelerinde 10 gol gördü.  5 golün ikisini Furkan Özdemir atarken, diğerlerini Orhan Narcı, Tolga Şahin ve rakip kendi kalesine attı.

Sarı-siyahlılar, 1.hafta Karakoçan deplasmanında 48.dakikada Ahmet Akatın’ın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, uzatma bölümlerinin 1 ve 4.dakikalarında yediği iki golle karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

2.Hafta kendisi gibi bu sezon 3.lige çıkan Yalovaspor’u konuk eden Artvin ekibi, Furkan Özdemir ve Orhan Nahırcı’nın golleriyle iki sefer öne geçtiği maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

3.Hafta Cizrespor deplasmanına çıkan Arhavispor, kırmızı karttan dolayı 68 dakika sahada 10 kişi mücadele eden rakibini, 60.dakikada Furkan Özdemir ve 90+5.dakikada ise Tolga Şahin’in golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 puanla tanışan taraf oldu.



4.Hafta evinde Çatalcaspor ile karşılaşan sarı-siyahlılar, Cizrespor maçında gösterdiği başarıyı Çatalcaspor karşısında tekrarlayamadı ve karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

5.Hafta bay geçen Arhavispor, 6.hafta Çarşambaspor deplasmanına gitti.

Çarşambapor karşısında 5.dakikada yedikleri golün şokunu üzerinden atamayan Arhavispor, 6.dakikada bir şok daha yaşadı. Defansın merkezinde oynayan takım kaptanları Emrah Çırak 6.dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden iyice kopan Arhavispor, peş peşe gelen goller sonrasında sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Bütün bu olumsuzluklara; kalecileri Muharrem Şimşek maçın sonlarına doğru çok ciddi sakatlandı. Bizim maçta oynayıp oynamayacağı şüpheli. Ayrıca Çarşambaspor karşısında Teknik Direktörleri Ufuk Sarı sahada yoktu. Kulübede yer alan antrenör İlker Akdemir ise, disiplin kuruluna sevk edilmiş.

Bizde ise iki oyuncu sakatlığı tam olarak geçmeyen Abdulkadir Çelik ve hanımı doğum yapacak olan Eren Yeşil yok.

Ramazan Doğanay Düdük Çalacak

1 Kasım Pazar günü saat 13:00’de Arhavi İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek..
Doğanay’ın yardımcıları ise Yahya Kemal Yurtbilir (Afyon), Muhammet Mahmut Delimazı (Burdur) ve Yunus Çinikaya (Konya) olacak.

Doğanay ve Yurtbilir İle Maç Kaybetmedik!

Yardımcı hakemlerden Muhammet Mahmut Delimazı ve Yunus Çinikaya ilk defa maçımıza çıkarken, orta hakem Ramazan Doğanay ile iki maç, 1.yardımcı hakem Yahya Kemal Yurtbilir ile bir maç oynadık.

Ramazan Doğanay ile ilk maçımızı 2017 yılında Bandırma Etispor ile deplasmanda oynadık ve karşılaşmadan Murat Çağlar’ın iki güzel golüyle 2-0 galip ayrıldık.

Doğanay’la ikinci maçımızı Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 20.haftasında yakın takipçimiz Yıldırım Belediyespor ile Atatürk Stadında oynadık. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmayı Toma Tabatadze (2) ve Yusuf Demir’in golleriyle 3-1 kazanmıştık.



ARHAVİSPOR-SOMASPOR

Yazıyı toparlayalım.. Çatalcaspor maçı öncesinde soma’da spor facebook sosyal medya adresinde yaptığım paylaşımında ‘’Burhanettin hocamızın kendine has oyun anlayışı ve takımın antrenmanlardaki coşkulu hallerini sahaya yansıttığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok.’’ diye belirtmiştim ve ligin namağlup takımı Çatalcaspor’u 3-0 mağlup etme başarısı göstermiştik. Aynı başarıyı Arhavispor deplasmanında da gösterip, maç sonu Mustafa hocamızın yukarıda gördüğümüz galibiyet selfisi ile Soma’ya 3 puan ve namağlup ünvanla dönmek en büyük arzumuz.. SİYAH-BEYAZ DEVAM



Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN