Turgutluspor-Somaspor Maç Önü

Turgutluspor-Somaspor Maç Önü

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta Manisa’nın iki köklü kulübü Turgutluspor ve Somaspor Cumartesi Manisa derbisinde karşı karşıya gelecek.

Grup’ta son 7 maçında 5 yenilgi ve 2 beraberlik alarak tehlike çemberi içerisine giren Turgutluspor ile, beş maç üst üste kazanan ancak son iki hafta evinde mağlup olan Somaspor, Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda puan mücadelesi verecek. Zorlu karşılaşmanın başlama saati 13.00

Maçı Erdem Mertoğlu yönetecek

19 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’de Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Turgutluspor-Somaspor maçını Samsun Bölgesi Klasman hakemlerinden Erdem Mertoğlu yönetecek. Üçüncü kez maçımızda düdük çalacak olan Erdem Mertoğlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu, H.Kıvanç Durmaz ve Ramazan Doğanay yapacak.

Erdem Mertoğlu ile 3.Kez

Karşılaşmanın orta hakemi Erdem Mertoğlu, 2014 Bölgesel Amatör Lig sezonunda deplasmanda Edremitspor’u 50.dakikada Gökay Yiğit’in attığı golle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta orta hakemdi. Erdem Mertoğlu, o maçta tam 10 sarı 2’de kırmızı kartına baş vurmuştu. Mertoğlu son olarak ta 29 Kasım 2020 3.Lig maçında sezon başından beri mağlubiyet yüzü görmeyen Somaspor’un 12.hafta maçında namağlup ünvanını 1-0’lık skorla yitirdiği İçel İdmanyurdu maçını yönetti.

4 Oyuncumuz sınırda!

Somaspor’da Turgutluspor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Özcan Aydın ve Yasin Yıldız, kart görmeleri halinde 26.hafta Atatürk Stadı’nda oynanacak Serik Belediyespor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler. Öte yandan geçen hafta Sakaryaspor maçında sarı kart cezasını tamamlayan Onur Ulaş ve covit süreci tamamlanan Eray Korkmaz Burhanettin Basatemür’un görev vermesi halinde sahada olacak.

Sakat oyuncumuz var

Geçen hafta Sakaryaspor maçında sakatlanan Yasin Yıldız ve Melih Şencan’ın oynaması çok zor. Hafif sakatlığı bulunan birkaç oyuncumuz daha var ancak muhtemelen oynayabilirler.

İlk maç 1-1 berabere bitti

İki takım arasında Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Somaspor’un golünü 3. dakikada Yasin Abdioğlu, Turgutluspor’un golünü ise ikinci yarıda Adem’in yerine oyuna dahil olan Burak Gencal 68.dakikada kaydetti. Detaylara buradan bakabilirsiniz.

SOMASPOR LOGOİki cephede iddialı

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, derbilerin her zaman çok heyecan verici olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, ” İki takımın da mutlak galibiyete ihtiyacı olduğu bir maç. Çok zor ve güzel geçecek. İnşallah bu güzel Manisa derbisi dostluk içinde başlar ve öylece sona erer. Biz her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız. İnşallah bunu başarırız.” diye konuştu.

Gültekin, ”Turgutlu maçı serinin ilk maçı olacak”

Somaspor yöneticisi Hakkı Gültekin, “Daha önce elde edilen beş maçlık galibiyet serisini Turgutluspor maçıyla yeniden başlamak istiyoruz. Camia olarak kenetlendik. Takımımıza inanıyoruz, güveniyoruz” mesajını verdi.

TURGUTLUSPORTurgutluspor cephesinde ise

Turgutluspor asbaşkanı Bülent Daşkan, Turgutluspor’un Somaspor maçı öncesi Turgutlu Yankı internet sitesine maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Daşkan, “Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda oynadığımız Vanspor FK karşısında rakibi oranla daha etkili oynayan taraf bizdik. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. İkinci yarı tek kale oynamamıza rağmen istediğimiz sonuca ulaşamadık. Bu iyi oyunumuzu cumartesi günü evimizde oynayacağımız Somaspor karşısında ortaya koyup sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz”dedi.

siyah beyazVarsın iyi olan kazansın

Maç önünün özeti Manisa’nın iki köklü kulübü, Turgutluspor ve Somaspor derbi maçında Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda buluşuyor. Covit ve son haftalarda hakem hatalarının yoğunlukla olduğu, taraftarların kaostan bıktığı dönemde en büyük ilaç tabiî ki futbol severler için kazanılan maç.. Takımlarının iyi futbolu kadar, sahada başlayıp sahada bitecek, centilmenliği ile Manisa futboluna layık bir 90 dakika.. Yani, ”Varsın iyi olan kazansın”, kaybeden kazananı alkışlasın. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

BU HAFTA MAÇLARIBağlantılı Haberler;

Turgutluspor Maçımızı Erdem Mertoğlu Yönetecek
Turgutluspor Maç Resimleri
Basatemür Turgutluspor Maçına Değindi
İçeride Daha İyi Olmalıyız
Somaspor 1-1 Turgutluspor
Somaspor Turgutluspor Maç Önü
Turgutluspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!
Turgutluspor Maçından Sonra Basatemür’un Açıklamaları
Turgutluspor Maçı ve Transferlerin Performansı
Somaspor 5-2 Turgutluspor
Turgutluspor 1-2 Somaspor
Somaspor 0-1 Turgutluspor
Somaspor 0-1 Turgutluspor
Turgutluspor 1-1 Somaspor



 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN