Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!

Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!

Somaspor takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım, Sakaryaspor maçında gördüğü sarı kartla Turgutluspor maçında cezalı duruma düştü.

Somaspor’un oynadığı Niğde Anadolu FKAfjet Afyonspor ve Diyarbekirspor karşılaşmalarında sarı kart gören orta saha oyuncusu Oğuzhan, dün akşam oynanan Sakaryaspor maçının 61. dakikasında sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Derbide Yok!

Oğuzhan Yıldırım, TFF 2.Lig 7.haftasında Somaspor’un evinde Turgutluspor ile yapacağı derbi maçta cezalı olacak.

Ali Akkuş Sınırda!

Adıyamanspor, Diyarbekirspor ve Ergene Velimeşespor maçlarında sarı kart gören Ali Akkuş kart sınırında. Akkuş, bu hafta sonu Turgutluspor ile oynanacak karşılaşmada sarı kart görmesi halinde 8.hafta Serik Belediyespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Turgutluspor’da Sıkıntılı!

Ligde sıkıntı günler yaşayan bu haftaki rakibimiz Turgutluspor, evinde oynadığı Silahtaroğlu Vanspor maçında 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Kasaba’da, Vanspor maçının 53.dakikasında kırmızı kart gören Numan Soysal Somaspor maçında forma giyemeyecek. SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN