Somaspor-Turgutluspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-Turgutluspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-Turgutluspor arasında oynanacak derbi maçın hakemleri belli oldu. 10 Puanla onuncu sırada yer alan Somaspor ile, 1 puanla 17.sırada yer alan Turgutluspor, 10 Ekim Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak.  Haftanın maçını klasman hakemi Süleyman Bahadır yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.hafta karşılaşması Manisa derbisi maçına sahne olacak. Orta ve üst sıralara tutunmaya çalışan Somaspor ile, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Turgutluspor Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Manisa derbisine sahne olacak maç Soma Atatürk Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak. Karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi Klasman hakemi Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını Çağlar Öztürk, Mert Baykal ve Sabit Selvi yapacak.

Süleyman Bahadır’la 2.Kez

Karşılaşmanın orta hakemi Süleyman Bahadır, geçen sezon Misli com 3.Lig 3.Grup‘un 3.haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçan FK ile 1-1 berabere kaldığımız maçı yönetti.

SOMASPOR TURGUTLUSPOR PUAN DURUMU

Ev sahibi Somaspor, 6. hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar, rakip fileleri 10 kez havalandırırken kalesinde ise 9 gol gördü.

Turgutluspor ise 6. hafta sonunda galibiyet sevinci yaşayamazken, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyeti aldı. Grupta en az gol atan dört takımdan biri olan kırmızı-siyahlılar, rakip fileleri 4 kez havalandırırken kalesinde 12 gol gördü.

İki Takımda Cezalı Oyuncu Var!

Ev sahibi Somaspor’da sarı kart cezalısı olan takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım, Turgutluspor’da ise kırmızı kart cezalısı Numan Soysal forma giyemeyecek.

SUAT GÜNDOĞANBağlantılı Haberler;

Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!
Turgutluspor Maçından Sonra Basatemür’un Açıklamaları
Turgutluspor Maçı ve Transferlerin Performansı
Somaspor 5-2 Turgutluspor
Turgutluspor 1-2 Somaspor
Somaspor 0-1 Turgutluspor
Somaspor 0-1 Turgutluspor
Turgutluspor 1-1 Somaspor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    verdiğiniz detaylı bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim

YORUM YAZIN