Somaspor 5-2 Turgutluspor

Somaspor 5-2 Turgutluspor

Somaspor, ikinci devrenin başlamasına bir hafta kala son hazırlık maçını bir diğer Manisa temsilcisi Turgutluspor ile oynadı.

TFF 3. Lig 3.Grupta ikinci devrenin ilk haftasında Halide Edip Adıvarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Somaspor, üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Turgutluspor‘u 5-2 mağlup etmeyi başardı.

MELİH SAYINKarşılaşmayı Manisa Bölgesi Klasman hakemlerimizden Yunus Emre Çakar yönetirken yardımcılıklarını; Gökhan Özkan, Serkan Öksüz ve Melih Sayın yaptı.



melih vardar

Hoş Geldin Melih Vardar!

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan ve yaklaşık bin taraftarın seyrettiği karşılaşmada Somaspor’un yeni transferleri büyük alkış aldı. Özellikle 5′ 20′ ve 83.dakikalarda Turgutluspor ağlarını 3 kez havalandıran Melih Vardar maça damga vurdu.

SOMASPOR-TURGUTLUSPORRakibi karşısında 90 dakika sahada daha etkili olan Siyah-beyazlıların gollerini: 5′ 20′ ve 83.dakikalarda Melih Vardar, 51.dakikada Mustafa Aydoğdu ve 70’inci dakikada Kadir Karış’dan geldi. Turgutluspor’un gollerini ise 33 ve 75.dakikada penaltıdan Abdülkadir Akyıldız kaydetti.

İlgili Haberler

Turgutluspor Maçından Sonra Basatemür’un Açıklamaları 
Yeni Transferler ve Performansları



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN