Turgutluspor Maçından Sonra Basatemür’un Açıklamaları

Turgutluspor Maçından Sonra Basatemür’un Açıklamaları

Skordan çok oynanan güzel futbol sevindirdi..

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Turgutluspor’u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada Ligde ilk hafta oynayacakları Halide Edip Adıvarspor öncesinde aldıkları bu galibiyetin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, “Son hazırlık maçımızı da oynadık ve artık hafta sonu oynayacağımız lig maçına odaklanacağız.”diye konuştu.

Basatemür, ”Futbolcularım istediğimiz doğrultuda çalışıyor. Soma’lı sporseverlerin beğendiği bir oyun oynamak için çabalıyoruz. Kadromuzdaki tüm oyuncularımızı oynattığımız Turgutluspor maçı bizim olumlu yanlarımızın çok olduğu bir maçtı. Yeni transferimizin de takıma uyum sağladığı ve bir bütün halinde oynamaya başladığımız görmüş olduk. Ancak bu bir hazırlık maçıydı bunu kesinlikle unutmamamız gerekir. Önemli olan oyunumuzu geliştirmekti, skor kesinlikle aldatıcı olmamalı ve önemli olanın lig maçı olduğunu her zaman aklımızda tutmamız gerektiğidir. Çok daha fazla çalışarak lige hazır şekilde başlamamız gerekiyor.1 günlük iznin ardından çalışmalarımıza başlayacağız.” diye konuştu.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN