Basatemür Turgutluspor Maçına Değindi

Basatemür Turgutluspor Maçına Değindi

Burhanettin Basatemür Turgutluspor maçına değindi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Turgutluspor ile oynanan karşılaşmada oyuna iyi başlayıp öne geçmelerine rağmen ikinci golü bulamadıklarını belirterek ” İkinci golü bulamadık ve maç ortada devam etti. İkinci yarı rakibimiz daha iyiydi. Bunun sonucunda beraberlik golü geldi.” dedi.

Burhanettin Basatemür 1-1 sonuçlanan 2.Lig Kırmızı grup 7.hafta maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi. Turgutluspor karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, ” Oyuna iyi başlayıp öne geçtik, ancak sonrasında ikinci golü bulamadık ve maç ortada devam etti. İkinci yarı rakibimiz daha iyiydi. Bunun sonucunda beraberlik golü geldi. Oyuncu değişiklikleriyle beraber sistem de değiştirdik. Bundan sonra maç biraz daha dengeli geçmeye başladı. Bulduğumuz iki üç pozisyonu ise değerlendiremedik. Maçın hakkı beraberlikti ve öyle bitti.’’

SUAT GÜNDOĞAN

Takım üzerindeki yorgunluğa da değinen teknik adam:

‘’Oyuncularımız da bi yorgunluk vardı. Bu da normaldi. Hepsinin canı sağolsun. Salı’dan itibaren toparlanıp Serik Belediyespor maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Tüm oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Çok iyi maçlar oynadık ve yine oynayacağız. 2. Ligde ve zor bir gruptayız. Birlik beraberlik içinde hareket etmek zorundayız. Her puan çok önemli. Bizim için öncelik her zaman Somaspor. Önemli olan lig bittiğinde nerede olacağımız. Takımımızı destekleyen herkese teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu..

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Turgutluspor Maç Resimleri
İçeride Daha İyi Olmalıyız
Somaspor 1-1 Turgutluspor
Somaspor Turgutluspor Maç Önü
Turgutluspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Her İki Takımda Cezalı Oyuncular Var!
Turgutluspor Maçından Sonra Basatemür’un Açıklamaları
Turgutluspor Maçı ve Transferlerin Performansı
Somaspor 5-2 Turgutluspor
Turgutluspor 1-2 Somaspor
Somaspor 0-1 Turgutluspor
Somaspor 0-1 Turgutluspor
Turgutluspor 1-1 Somaspor

HAKKI GÜLTEKİN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN