Afyonspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Afyonspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 22.hafta deplasmanda Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçı Mardin Bölgesi Klasman hakemlerinden Yunus Dursun yönetecek..

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 37 puanla yedinci sırada yer alan Somaspor, 22.hafta karşılaşmasında Afyon Zafer Stadı’nda 37 puanla dördüncü sırada yer alan Afjet Afyonspor’a konuk olacak.

26 Ocak Çarşamba günü saat 13:00’de Afyon Zafer Stadı’nda oynanacak olan Afjet Afyonspor-Somaspor maçını Mardin Bölgesi Klasman hakemlerinden Yunus Dursun yönetecek..

İlk defa maçımızda düdük çalacak olan Dursun’un yardımcılıklarını Burak Gültek ve Barış Çiçeksoyu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sercan Karaca olacak.

Haberin görselinde Somaspor’un 15.hafta kendi sahasında Silahtaroğlu Vanspor’u Yılmaz Ceylan’ın her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup ettiği maçın hakem triosu yer almakta.

Bağlantılı Haberler;

Saygı Duyulacak Takım Kimmiş?
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 1)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 2)
Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar (PART 3)
Basatemür, Maça 2-0 Geride Başlayabileceğimizi Beklemiyorduk
Somaspor 3-3 Afjet Afyonspor
Afyonspor Maç Önü
Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”
Afyonspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Afjet Afyonspor Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN