Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”

Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”

TFF 2.Lig Kırmızı Gurup ekiplerinden Somaspor’da, teknik direktör Burhanettin Basatemür, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını kullanarak Afyonspor’u yenmek istediklerini söyledi..

Basatemür, geçen hafta sonu Adıyaman 1954 Spor maçında kazanılan 3 puanın yüksek moral motivasyonu ile hazırlandıkları, galibiyet serisini Afyonspor karşısında kazanarak devam etmek istediklerini söyledi.

Soma Atatürk Stadı’nda 19 Eylül’de karşılaşacakları Afyonspor’u, kalitesi yüksek bir takım diye niteleyen Basatemür, mücadele gücü yüksek zor bir maça çıkacaklarını düşündüğünü anlattı.

Basatemür, Afyonspor’un bizim grubun şampiyonluk adaylarından biriydi. Yaptığı harcamalar grubumuz da 10-12 takım bu seviyede harcama yaptı yani yaklaşık 3.000.000 euro civarında bir harcama ile lige girdiler ancak ilk iki haftada istedikleri başarıyı elde edemediklerini dile getirerek:

‘’Ama bu onların ligde bulunduğu konum onların takımını kalitesini göstermiyor, bazen böyle şanssız başlangıçlar olabiliyor. Biz işimizi ciddiye alarak hazırlanıyoruz, çünkü gerçekten iyi bir takım bir defa bunu kabul etmemiz gerekiyor.’’ dedi.

HAKKI GÜLTEKİNHer ne kadar Afyonspor’un güçlü bir takım olduğunu söylese de, takımının oyun anlayışı her geçen gün oturduğu ve bunda da başarılı olduklarını dile getiren başarılı teknik adam, ”Bizim başarılı olduğumuz bir oyun anlayışımız var. İçeride kesinlikle kazanarak devam etmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizi içeride de dışarıda da kazanmak için çıkıyoruz her maça, bütün amacımız ve niyetimiz bugüne kadar hep böyle oldu. İnşallah Afyonspor maçına da bu amaçla çıkacağız.”dedi.

Taraftar konusuna da değinen Basatemür, ”Mutlaka çok zor maç olacak. Taraftarımız maçın başlama ve bitiş düdüğüne kadar bizimle beraber olması çok önemli. Futboldur bu saha içinde süre içinde iniş çıkışlar olabilir bunlar çok doğal, çok normal şeyler ama önemli olan son düdük çaldığında ne yaptığımız, ne olduğumuz, nerede olduğumuz dur. O yüzden tüm taraftarımızın sonuna kadar çocuklarımıza oyuncularımıza destek olması gerekiyor. Bu tip maçlar final maçları final maçlarında final havasında oynanacak maçlar. Biz o şekilde hazırlanıyoruz. Herkeste o şekilde hazırlanmasını istiyorum öyle bir maç oynayacağız çünkü İnşallah yine galip gelen taraf biz oluruz ve yolumuza devam ederiz.”dedi.

SUAT GÜNDOĞANZorlu maç öncesi eksik oyuncu konusuna da açıklık getiren teknik adam, ”Kart cezalısı İbrahim’in vardı. İbrahim’in de cezası bitti ve şu anda onun dışında bütün oyuncularımız hazır ve maçı bekliyoruz. Cumartesi yapacağımız ter antrenmanından sonra da kampa girip maç saatini beklemeye başlayacağız inşallah kazanan biz oluruz ”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Afyonspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Afjet Afyonspor Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN