Somaspor Zeybeği

Somaspor Zeybeği

Somasporumuz bugün sahasında lige deplasmanda 6-2’lik Yalovaspor galibiyeti ile başlayan, bir maçı eksik olmasına rağmen beş maç sonunda dört galibiyet ve bir beraberlikle 12 puanla sıralamada hemen üzerimizde bulunan Çatalcaspor’u misafir etti..somadaspor.com

Çatalca spor uzun oyunculardan kurulu diri ve atletik bir yapıya sahip takım olarak karşımıza çıkarken, zorluk derecesi yüksek olan maç adeta 6 puan değeri taşıyordu.

Bu şartlar altında maç dengeli bir oyunla başlamış gibi gözükse de, maçın 7.dakikasında bir duran top sonucu oluşan karambolde Muhammet’in şık vuruşu ile Somasporumuz adeta bir zeybek gibi kollarını kaldırıyordu.

Neye uğradığını şaşırarak oyuna dönmeye çalışan Çatalca spor ikinci golümüzü 30.cu dakika da kendi kalesine atıyor ve devreye net bir skorla giriyorduk.

İkinci yarıya istekli başlayan Çatalcaspor maç boyunca neredeyse bulduğu tek net gol pozisyonunu kalecimiz Tunay’ın mükemmel refleksi karşısında kaçırmanın hüznünü yaşıyordu.

Tam bir ev sahibi olarak görünen Somasporumuz, ne oynadığını bilen, özgüveni yüksek ve teknik olarak keyif veren futbolu ile maçın kontrolünü elinde tutuyor ve dakikalar 89 u gösterdiğinde Emre Tekin Pınar’ın golü ile Skoru 3-0 a getirerek zeybeğin kollarını indiriyordu.

Emre Tekin PINAR’ı oyun tarzı olarak Mario GOMEZ’e benzetmem ile birlikte topun ayağına son derece yakışan bir futbolcu olduğunu da söylemeden geçemezdim.



Enerjisi, kalitesi ve motivasyonu yüksek bir takım haline bürünmüş olan Somasporumuzu, açıkçası geçen sezon ki takımdan daha iyi ve daha kaliteli buldum desem yanlış olmaz diye düşünüyorum.

Kaleci Tunay’dan başlayarak Özcan’ı, Uğurcan’ı, Nurettin’i, Muhammet’i adeta her taşı özenle seçilmiş siyah beyaz bir sanat eseri mozaiğe benzeyen takımımıza iki sezondur dokunuşları ile değer katan Burhanettin hocama da ayrı bir parantez açmak isterim.

Yönetimi, futbolcuları, teknik ekibi ile birlikte tabiri caizse taş gibi bir takım izlenimi veren Somasporumuzun, muhteşem taraftarı ile buluşarak 2.lig yolculuğuna devam edeceği günlerin yakın olmasını temenni ediyor, sonraki maçların da başarılar diliyorum.

Hepinize selam ve sevgilerimi iletirken, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

SANCAR DELİBALTA

 

Sancar DELİBALTA
Soma Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü

 

İlgili Bağlantılar;

Somaspor, Çatalca’dan 3 Puanı 3 Golle Aldı
Haftanın Nabzı Soma’da Atacak
Fotoları Görmek İçin Tıklayınız
Çift Kale Tat Verdi
Çatalcaspor Hazırlıkları Sürdü
Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı
Çatalcaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu



Sancar Delibalta

YORUM YAZIN