Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı

Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı

Somaspor’da, 1928 Bucaspor kupa maçı galibiyetinin ardından futbolculara verilen bir günlük izinden sonra, kendi evinde oynayacağı Çatalcaspor hazırlıkları başladı.

www.somadaspor.com

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde Soma Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dayanıklılık çalışmasının ardından yarı alandı maç oynandı.

 

MELİH ŞENCAN

 

Sakatlar, Yunus Tülek’e Emanet

 

Sakatlığı bulunan Abdulkadir Çelik antrenman katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Uğur Can, Melih Şencan ve Enes Bayır kulüp masörü Yunus Tülek tarafından ayrı çalışmaya tabi tutuldu. Ayrıca Emre Tekin Pınar, çift kale maçın sonlarına doğru omuzuna aldığı darbeden dolayı  antrenmanı bırakmak zorunda kaldı.

 

somaspor

Yeşil Takım 6-4 Kazandı

 

Tunay-Özkan-Kadir-Oğuzhan-Mustafa-Ali-Burak-Hakan-Şahan-Muhammed ve Emre’den oluşan yeşil takım, Yusuf-Arda-Cengiz-Erkul-Yasin-Özcan-Apdullah-Beytullah-Nurettin-Özcan-Koray ve Serkan’dan oluşan turanj takımı 6-4 mağlup etti. Zevkli ve çekişmeli geçen maçın sonunda galip gelen yeşil takım objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.(en üst görseldeki takım)



Mustafa Aydın, TFF’yi Eleştirdi

 

Antrenmanı yakından takip eden Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın, TFF’nin Somaspor’la beraber düşük bütçeye sahip bir çok 3.lig takımının 2.sefer deplasmanda oynama koşulunu eleştirerek şunları söyledi:

 



Burhanettin Basatemür’da Aynı konudan Rahatsız!

 

Kulüp başkanı Mustafa Aydın gibi aynı konudan rahatsızlık duyan Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür ise;

 

Öte yandan siyah-beyazlı ekip, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek

İlgili Bağlantılar;

Çatalcaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN