Haftanın Nabzı Soma’da Atacak

Haftanın Nabzı Soma’da Atacak

Kupada 3.tura kalma başarısı gösteren ve ligde zirveyi yakın takibini sürdüren temsilcimiz Somaspor, gözünü Çatalcaspor maçına çevirdi.

www.somadaspor.com

Ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan ve geçtiğimiz perşembe günü kupa da 1928 Bucaspor‘u saft dışı bırakan Somaspor’da, evinde misafir edeceği Çatalcaspor maçında galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.

Hazırlıklarını Burhanettin Basatemür yönetiminde yarın TFF Tesislerinde saat 11:30’da yapacağı ter antrenmanıyla noktalayacak olan siyah-beyazlılarda, moraller  üst seviyede.



Teknik Direktörümüz Burhanettin Basatemür’un 24 Ekim Cumartesi günü Çatalcaspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

 

Karşılaşmada Diyarbakır Bölgesi Hakemi Düdük Çalacak

29 Ekim Perşembe günü Saat 14:00’de başlayacak karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi Klasman hakemlerinden Metin Ateş yönetecek.
Ateş’in yardımcıları ise Çağrı Ateş (Diyarbakır), Ulaş Çelik (Diyarbakır) ve 4.hakem Murat Doğan (Şırnak) yapacak..

 

İlgili Bağlantılar;

Çift Kale Tat Verdi
Çatalcaspor Hazırlıkları Sürdü
Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı
Çatalcaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN