Somaspor, Çatalcaspor Maçının Hazırlıklarını Çift Kale Maçla Sürdürdü

Somaspor Çatalcaspor maçı hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü

www.somadaspor.com

Somaspor, 3.Lig 3.Grup 6.haftasında oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı saat olan 14:00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, antrenörler Mustafa Şen, Mahir Çeneli ve Gökmen Çalışkan yönetiminde Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Abdulkadir Çelik katılmadı.

SOMASPOR,ÇATALCASPOR

Mahir Çeneli idaresinde düz koşu, ısınma, 5-2 ve topla teknik çalışmanın ardından kısa mesafeli çıkış yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.

SOMASPOR

Çift Kale Keyif Verdi

Ön hazırlıkların ardından taktiksel yapılan çift kale biz izleyenlere büyük keyif verdi. Futbolcuların istekli, arzulu ve kora kor mücadeleleri Çatalcaspor maçı için bizleri bir hayli umutlandırdı.



Ali Akkuş Maçın Zor Geçeceğine Değindi!

Somaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Akkuş, antrenman sonrası Çatalcaspor maçına değindi. Yetenekli oyuncu ”Rakibimiz tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Ama biz her zamanki tempolu oyunumuzu sürdürüp galip geleceğiz.” dedi.

Siyah-beyazlılar Salı günü yapacağı antrenmanla Çatalcaspor hazırlıklarını sürdürecek



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN