Soma Zaferspor 1-0 Konya İdmanyurdu

Soma Zaferspor 1-0 Konya İdmanyurdu

TFF Kadınlar 1.Lig ikinci hafta maçında Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, konuk ettiği Konya İdmanyurduspor’u 1-0 mağlup etti, liderliğini sürdürdü.

Sezonun ilk haftasında Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübünü deplasmanda Prıncess Owusu, Meltem Uygeç ve Elif Çetin‘in golleriyle 3-0 mağlup eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, ikinci hafta sahasında ağırladığı Konya temsilcisi İdmanyurdu’nu 45+5.dakikada Prıncess Owusu‘nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

Bayanlarımız, Liderliğini Sürdürdü

Konya İdmanyurduspor galibiyeti ile altı puana ulaşan Zaferspor, ikinci hafta sonunda liderliğini sürdürdü. Üçüncü haftayı bay geçecek olan takımımız dördüncü hafta İstanbul deplasmanında Dudulluspor’un konuğu olacak.

1-0’lık Konya İdmanyurduspor galibiyeti ile liderliğini sürdüren Soma Zaferspor’da keyifler yerinde. 

Maçın ardından bloğumuza açıklamalarda bulunan Zaferspor Sportif Direktörü Ayla Yılmaz önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. “2’de 2 yaptığımız için çok mutluyuz.” diyen Yılmaz, ‘’Bu sonuçları almak için uzun zamandır çaba sarf ediyoruz. İyi bir ekibimiz var, sonuçlardan daha önemli olan şey iyi oyun oynamak ve gençlerimize fırsat vermek. Genç sporcularımızın gelişimleri bizi sonuçlardan daha çok mutlu ediyor. Teknik heyetimize ve kızlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Soma Zaferspor 1-0 Konya İdmanyurdu

STAT: Soma / Atatürk
HAKEMLER:Yarkın Keseciler-H.Ziya Kürehan-K.Nur Akarsu
ZAFERSPOR: Owusu-Şevval-Sertap-Eylül-Meltem-Miray-Nisa-Tuana-Princess-Cennet-Abıgaıl
YEDEKLER:Tuğba, E.Yıldırım, Elif, Esmanur, Aleyna, Rukiye, Ezgi, Esmanur, Kübra,
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

KONYA İDMANYURDUSPOR: Hilal-Merve-Beyza-Sena-Hatice-Fatma-Helin-Sudenaz-Rumeysa-Havva-Aymina
YEDEKLER:Eda,Behiye, Serap, Merve
TEKNİK SORUMLU:Ramazan Karakurt
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.45+5 Princess Owusu (Soma Zaferspor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN