Samsun Yabancılar Pazarı 0-3 Soma Zaferspor

Samsun Yabancılar Pazarı 0-3 Soma Zaferspor

Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, TFF Kadınlar 1.Ligi’ne deplasmanda 3-0’lık Samsun Yabancılar Pazarı Spor galibiyeti ile başladı.

Mehmet Güvendiren idaresindeki takımımız, sezonun ilk maçında Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübüne konuk oldu. Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, zorlu mücadele üç puanı üç golle alarak lige süper başlangıç yaptı.

Bayan Futbolcularımız Samsun İlkadım Halim Batur Suni Çim Sahada oynanan maça, Faustına Owusu-Sertap-Miray-Şevval-Eylül-Meltem-Nisa-Prıncess Owusu-Sudenil-Cennet ve Abıgail 11’iyle çıktı.

Mücadeleye iyi başlayan Soma Zaferspor, ilk yarıyı Prıncess Owusu‘nun golüyle 1-0 önde tamamladı.

Etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren ekibimiz, kaptan Meltem Uygeç ve Elif Çetin‘in golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Mehmet Güvendiren: ”Oynanan futbol, Soma Zaferspor Ruhunun Sahaya Yansımasıydı.”

Soma Zaferspor’un başarılı teknik adamı Mehmet Güvendiren, kazanılan 3 farklı galibiyet için; ‘’ İlk on birde başlayan sonradan oyuna giren ve hatta oynamayıp tüm sinerjisini pozitif takımın üstüne salan ve karşılığında oynanan futbol, Soma Zaferspor ruhunun sahaya yansımasıydı.’’diye değerlendirdi.

Meltem Uygeç: ”Soma’yı En İyi Şekilde Temsil Edip, Ligi En İyi Yerde Bitirmek”


Soma Zaferspor’un karşılaşmadaki ikinci golünü frikikten şık bir golle kaydeden takım kaptanı Meltem Uygeç ise, Samsun takımının iyi bir ekip olduğunu, ancak maçın başından sonuna kadar istekli ve iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Meltem, attığı gol sonrası çok mutlu olduğunu da belirterek, amaçlarının Soma’yı en iyi şekilde temsil edip, ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Konya İdmanyurdu

Lige, 3-0’lık Samsun Yabancılar Pazarı Spor Kulübü galibiyeti ile müthiş başlangıç yapan Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, sezonun ikinci haftasında Konya temsilcisi İdmanyurdu’nu konuk edecek. Karşılaşma 5 Kasım Pazar günü saat 12:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Tüm Bayan Futbolu Haberleri İçin 👉 Buraya Tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN