Soma Zaferspor’da Geri Sayım Başladı

Soma Zaferspor’da Geri Sayım Başladı

Kadın Futbol 1.Ligi bu hafta sonu 2 grupta oynanacak toplam 8 karşılaşma ile başlıyor. Zorlu rakipler arasında mücadele edecek Soma Zafersporda geri sayım başladı.

Soma Zaferspor 9’lu Grupta Mücadele Edecek

Toplam 17 takımın mücadele edeceği Kadınlar 1. Ligi’nde karşılaşmalar A ve B-grubu olmak üzere iki grupta çift devreli lig usulüne göre yapılacak. Temsilcimiz Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımı‘nın 9 takımın yer aldığı A-grubunda şu takımlar yer alıyor.

  • Telsizspor (ist)
  • Dudulluspor (ist)
  • Ünyegücü FK (Ordu)
  • Bağcılar Evren (İst)
  • Soma Zaferspor
  • Giresun Sanayispor
  • Horozkentspor Kulübü (Denizli)
  • Konya İdmanyurduspor
  • Samsun Yabancılar Pazarı

Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız Samsun Deplasmanında

28 Ekim Cumartesi günü başlayacak ligde Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız ilk hafta Samsun deplasmanında Yabancılar Pazarı Futbol Kulübünün konuğu olacak. Zorlu maç İlkadım Belediyesi Halim Batur Çim Sahada saat 12:00’da başlayacak.

Konya İdmanyurdu’nun Bay Olduğu İlk Hafta Maçlarının Programı Şöyle:

14:00 Bağcılar Evren-Dudullu
⌚ 12:00 Telsizspor-Horozkentspor
14:00 Giresun Sanayispor-Ünyegücü FK
⌚ 12:00 Samsun Yabancılar Pazarı-Soma Zaferspor

Zorlu Virajları Geçecekler

Bir birinden zorlu rakiplerle puan mücadelesinin yanı sıra önemli virajlardan geçecek olan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı ligde oynayacağı 8 deplasman karşılaşması için toplam 10.178 (gidiş-geliş) kilometre yolu 120 saat 29 dakika tamamlayacak.

En Uzak Giresun Sanayispor Deplasmanı

Sezon boyunca kritik deplasmanlar için uzun ve yorucu yolculuklar geçirecek olan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, gidiş ve dönüş olarak hesaplandığında en uzak deplasmanı 28 Saat 10 dakika süren 2316 kilometre ile Sanayispor (Giresun) deplasmanı maçı için yapacak. Sanayispor’u 26 saat 34 dakika süren 2110 kilometre ile Ünyegücü (Ordu) deplasmanı takip ederken, üçüncü sırada ise; 22 saat 22 dakika süren 1922 kilometre ile Yabancılar Pazarı (Samsun) deplasmanı yer alıyor.

En Yakın Horozkent Deplasmanı

Bunca uzak deplasmanın arasında ekibimizi en çok sevindiren deplasman toplamda 5 saat süren, 462 kilometre ile Horozkentspor (Denizli) deplasmanı olacak. Horozkentspor deplasmanından sonra; 8 saat 34 dakika süren 730 kilometre ile Dudulluspor (İst-Ümraniye) deplasmanları olacak.

3 Kez İstanbul

Mehmet Güvendiren ve Furkan Arslancan idaresindeki ekibimizin yeni sezonda en çok gideceği adres 3 deplasmanla Dudulluspor, Telsizspor  ve Bağcılar Evren Spor maçlarıyla İstanbul olacak.

Toplam Km ve Saat

10.178 Km, 120 Saat sürecek deplasmanların mesafe ve süreleri şöyle:

Ünye Gücü-Ordu 1.055,4 Km 13 Saat 17 dk.
Horozkent-Denizli 231,7 Km 2 Saat 51 dk.
Bağcılar Evren Spor-İstanbul 368,6 Km 4 Saat 51 dk.
Yabancılar Pazarı -Samsun 961,5 Km 11 Saat 11 dk.
Dudulluspor-İstanbul 365 Km, 4 Saat 17 dk.
Giresun Sanayi-Giresun 1.158,4 Km 14 Saat 3 dk.
Konya İdmanyurdu-Konya 564 Km 6 Saat 56 dk.
Telsizspor-İstanbul 387 Km 5 Saat 24 dakika yol katedecekler..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN