Isparta 32 Spor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Isparta 32 Spor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

Ligde oynadığı son iki maçını kaybeden Soma Spor, Isparta 32 Spor karşısında kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 13.hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak Soma Spor‘da hedef mutlak galibiyet üzerine kuruluyor.

Bu sezon ligde toplamda 12 resmi maça çıkan ve bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, ligde geride kalan 12 karşılaşmada 15 puanla 12.sırada yer aldı.

EVİMİZDE GALİP, DEPLASMANDA MAĞLUP OLDUK

3.Lig sezonunda aynı grupta yer alan iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Somaspor evinde 3-0 deplasmanda ise Isparta 32 Spor 3-1 kazandı.

ZORLU MAÇ YAKUP ÖZHAN’IN

5 Kasım Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak müsabakayı Gaziantep Bölgesi Klasman hakemlerinden Yakup Özhan yönetecek.
Özhan’ın yardımcılıklarını ise Emrah Akkaya ve Çağrı Ateş yapacak. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Serkan Özyılmaz olacak.

ÖZHAN’LA 2.KEZ

Karşılaşmanın orta hakemi Yakup Özhan, Kupa maçında Kahramanmaraş Spor’a 2-0 mağlup olduğumuz maçı yönetti.

Bağlantılı Haberler

Somaspor-Ispartaspor Maç Fotoları
Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi
Isparta 32 Spor Kalecisi Gökhan Köstereli Korkuttu!
Somaspor’dan İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Somaspor’dan Yeni Yıl Hediyesi: Somaspor 3-0 Isparta 32 Spor (VİDEO)
Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız
Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (VİDEO)
Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN