Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız

Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız

Somaspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, yarın oynanacak olan Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, grubun güçlü takımlarından Isparta 32 Spor ile yapacakları maçı kazanmak ve ikinci yarıya morali yerinde bir takım olarak çıkmak istediklerini ifade etti.

Bu Maçla Beraber Liderliğimizi Taçlandırmak İstiyoruz

Aydın, ‘’Isparta 32 Spor ile ilk yarının son ve en zor maçını oynayacağız. İlk yarıyı lider bitirmemiz için mutlak kazanmamız gerekiyor. Bugüne kadar oynadığımız 16 maçın taçlandırılması manasında önemi olan bir maç. Rakibimiz de son haftalarda başarılı sonuçlar alan Play-off potasında olmak isteyen bir takım. Kesinlikle işimizi ciddiye alıyoruz. Takımımız bu doğrultuda zorluk derecesi yüksek olan maçın hazırlıklarını bugün yaptığı ter antrenmanıyla tamamladı. Kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Devreye lider girip grubumuzun en iyisi olduğumuzu göstermek istiyoruz. Sporcu kardeşlerimize teknik kadroya güvenimiz tam. Hepsine başarılar diliyorum.”



Bu İlçe Bu Taraftar En İyisini Hak Ediyor.

Mustafa Aydın, Her zaman yukarıları kovalayan bir Somaspor oluşturacaklarını ifade ederek, ‘’Sezon başından beri bizleri destekleyen ve her zaman bu takımın arkasında dik duran taraftarlarımıza sözümüz var. Sıradan bir takım olmayacağız. Somaspor’un diğer takımlara göre mutlaka bir farkı olacaktır. Zira bu güç ve potansiyel takımımızda var. Her sezon olduğu gibi bu sezonda takımla yatıp takımla kalkan ve o heyecanı an be an yaşayan taraftarlarımız en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

İlgili Haberler;

Isparta Maçı Öncesi Koronavirüs Açıklaması!

Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (Video)

Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Somaspor’da Isparta 32 Spor Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN