Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Somaspor’un ilk yarının son maçında evinde karşılaşacağı Isparta 32 Spor maçını  Balıkesir Bölgesi Klasman hakemi yönetecek.

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta 32 puanla zirvede yer alan Somaspor, 17.hafta karşılaşmasında Atatürk Stadı’nda 29 puanla 7.sırada yer alan Isparta 32 Spor‘u konuk edecek.

6 Ocak Çarşamba günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Balıkesir Bölgesi Klasman hakemlerinden Talha Öztürk yönetecek.

Öztürk’ün yardımcıları ise Enes Biroğlu (Balıkesir), Volkan Esen (Balıkesir) ve Oğuz Karadağ (Bursa) olacak..



Triodan Tek Aşina Yüz Var

Karşılaşmada görev yapacak hakem triosundan bizlere tanıdık tek isim maçın dördüncü hakemi Oğuz Karadağ var. Karadağ, geçen sezon Nazilli Bld.Spor ile içeride oynadığımız ve 0-0 berabere kaldığımız maçta 4.hakem olarak görev aldıydı.

Ligdeki Konumları

İlk yarının son maçı öncesinde lider Somaspor 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 32 puanla zirvede yer alıyor. Konuk ekip Isparta 32 Spor ise, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 26 puanla 7.sırada yer aldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN