Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (Video)

Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (Video)

Somaspor’da Isparta 32 Spor maçı öncesi son durum. Ligin ilk yarısını lider bitirmeyi amaçlayan Somaspor’da zorlu Isparta 32 Spor maçı öncesinde gelişmelere göz atalım.

Geçen hafta Erbaa deplasmanında zorda olsa bir puanla ayrılan Somaspor’un zirve yürüyüşü devam ediyor. 6 Ocak Çarşamba günü oynayacağı ilk yarının son maçında grubun güçlü ekiplerinden biri olan Isparta 32 Spor’u Atatürk Stadı’nda konuk edecek.

Onur Yok, Oğuzhan Var!

Siyah-beyazlılar’da sakat olan Onur Ulaş kadroda yer almayacak. Diğer taraftan cezası biten Oğuzhan Yıldırım takımdaki yerini alacak. Hafif sakatlıkları bulunan Melih Şencan ve Nurettin Çakır takımla beraber çalışmalarını sürdürdü



Sarı Kart Sınırında 5 Oyuncu Var!

Geçen hafta sarı kart sınırında olan, Özcan Aydın, Onur Ulaş ve Umut Koray Öz’e bu hafta Melih Şencan ve Nurettin Çağlar’da eklendi. Bu oyuncular oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde ikinci yarının ilk maçı olan Esenler Erokspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Burhanettin Basatemür, ”Çok Dikkatli Olmamız gereken Bir Maç Oynayacağız”

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, zorlu bir rakiple oynayacaklarını belirterek şunları söyledi:



Maçın Hakemi Balıkesir Bölgesinden

Soma Atatürk Stadı’nda saat 13.00’de oynanacak olan mücadeleyi Balıkesir Bölgesi Klasman hakemlerinden Talha Öztürk yönetecek.

ALTINDAĞSPOR-SOMASPORTer İdmanı

Öte yandan Siyah-beyazlılar, yarın (salı) yapacağı ter antrenmanının ardından kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN