Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi

Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi

Müthiş bir ikinci yarı performansıyla Isparta 32 Spor’u 3-0 mağlup ederek ilk yarıyı zirvede tamamlayan Somaspor’da, teknik direktör Burhanettin Basatemür maçı değerlendirdi.

 

Karşılaşmada skor anlamında istediklerini aldıklarını söyleyen başarılı teknik adam ’’Skor olarak istediğimiz i kolay aldık gibi gözükse de gerçekten zor bir maç oynadık. Özellikle ilk yarısında çok zorlandık. İstediğimiz oyunu oynamada başarılı değildik. Çok pas hatası yaptık ve hücumda etkili olamadık. Ancak ikinci yarı istediğimiz şeklimizle sahadaydık. Oyunumuzda düzelince pozisyonlar bulduk ve güzel goller attık. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Gösterdikleri mücadele ve doğru oyundan dolayı. İlk yarıyı lider bitirmek istiyorduk ve öylede oldu.’’dedi.



Melih Şencan,Somaspor

Melih’in Kart Görmesi Bizi Üzdü!

Alınan galibiyetle devreyi lider bitirmenin hazını yaşadıklarını ancak sarı kart sınırında olan Melih Şencan’ın gördüğü kartla cezalı duruma düşmesine üzülen Basatemür, ‘’Maçta tek üzüldüğümüz olay Melih’in 4.sarı kartını görmesi ve cezalı duruma düşmesiydi.”

5 Gün İzin

İlk yarının bitimiyle beraber futbolculara 5 günlük izin verildiğini söyleyen Burhanettin Basatemür, ‘’Önümüzde 22 gün sürecek bir ara var ve bunu en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya hazır olmak istiyoruz. 5 günlük iznin ardından 12 Ocak ta çalışmalara başlayacağız.’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN