İnşallah Sonunu Getiririz

İnşallah Sonunu Getiririz

TFF 3. Lig’in 2. haftasında Somaspor’un sahasında Gölcükspor’u 1-0 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktör Burhanettin Basatemür açıklamalarda bulundu.

.

Karşılaşmada ceza sahasına girmekte ve pozisyon üretmede sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Burhanettin Basatemür, ”Maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız bir maçtı Gölcükspor maçı. Daha birinci dakikada ilk pozisyonumuz direkten döndü. Bu şekilde 6-7 tane gol yapabilecek pozisyona girdik. Ancak olmadı, bir türlü değerlendiremedik. Tabi değerlendiremeyince maç zora girdi, skor açısından zora girdi.  Ancak oyun üstünlüğümüz devam ettiği için 88.dakikada olsa gol atınca galip gelmeyi bildik.”dedi.



BURHANETTİN BASATEMÜR AÇIKLAMA

Futbolda Bunlarda Var

Basatemür, futbolda böyle durumlarında yaşandığını belirterek; ”Hak ettiğimiz bir maçtı, yani berabere kalsaydık çok üzülürdük böyle bir oyunla bu kadar pozisyonla berabere kalsaydık gerçekten çok üzülürdük. Ama futbolda bunlar var, gol atamayınca maalesef kazanamıyorsun. Bu gerçeği bir kez daha gördük. Ancak oynanan oyundan, oyuncularımızın performansından çok çok memnunuz. Her geçen gün iyiye doğru gidiyoruz.”diye devam etti.



ABDÜLKADİR ÇELİK SAKAT

İki Gün İzin

”Sakat olarak Abdülkadir Çelik var. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Elazığ maçına götürebilecek miyiz bilmiyorum, durumu ilerleyen günlerde tedaviye verecek cevaba göre belli olacak. Gölcükspor maçı sonrası sporcularımıza iki gün izin verdik. Antrenmanlarımıza Salı günü başlayacağız.”dedi.

İnşallah Sonunu Getiririz

Başarılı teknik adam konuşmasını ” Dediğim gibi iyi başladığımız bir lig, inşallah sonunu da getiririz.”diyerek açıklamasını noktaladı.

Gölcükspor İle İlgili Haberler:

İnancın Zaferi
Somaspor, 1’de Okşadı, 88’de Öptü
Somaspor’da Bir İyi, Bir Kötü Haber
Somaspor Gol Çalıştı
Gölcükspor Maç Önü
Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Basatemür, Gölcükspor Maçına Değindi
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Maç Fotoları İçin Buraya Tıklayınız!
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN