Basatemür’dan Gölcükspor Açıklaması

Basatemür’dan Gölcükspor Açıklaması

3.Lig 3.Grup’un 20. haftasında Gölcükspor ile evinde 1-1 berabere kalan Somaspor’un teknik direktörü Burhanettin Basatemür, “Ligin ikinci yarıları her zaman zor geçer.” dedi.

Burhanettin Basatemür, berabere sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada: ”İlk yarı çok pozisyona girmesek de organize olarak geldiğimiz bir atakla 1-0 öne geçtik. Bu yarıda kaptırdığımız çok basit toplar kalemize atak oldu ancak net pozisyon vermeden önde bitirdik. İkinci yarıya çok iyi başladık ve arka arkaya 3 tane net pozisyon bulduk. Çok rahat farkı 2 ye 3 e çıkarabileceğimiz pozisyonlardan maalesef yararlanamadık. Rakibimiz duran toptan bir gol buldu ve maç berabere bitti. 10 kişi kalınca rakibin kontra dan yakaladığı 2 pozisyon vardı ve biz risk aldığımız için bunlar da normaldi.”dedi.



Basatemür'dan Gölcükspor Açıklaması

”Ligin ikinci yarısı her zaman daha zor geçer.”

Basatemür, ”İki haftadır kazanacak kadar oynadığımız halde maalesef olmadı. Buna en çok bizler üzülüyoruz, 19 yıl aradan sonra profesyonel ligdeyiz, bunun kıymetini hepimizin bilerek davranması gerekiyor. Ligin başındaki hedef kalıcı olmaktı. Bizden de istenen ilk planda buydu. Ancak biz hep daha iyisi için uğraştık ve takımımızı devamlı play-off’un içinde tuttuk. Burada hepimizin daha sakin ve aklıselim ile hareket etmesi gerekiyor. Taraftarımızdan isteğimiz takıma ve oyunculara sahip çıkması ve destek olması bunu daha önce çok da güzel yaptılar. Futbolda üç ihtimalde var. Bu oyunda var böyle şeyler. Bizim tek amacımız en iyisini yapmak. Ancak her zaman her istediğimiz olmuyor. Yarından itibaren Muğlaspor maçı hazırlıklarına hemen başlıyoruz Üzeyir, Melih ve Nurettin’in cezaları bitti. 4.sarıyı gören Mehmet Uysal ve ikinci sarıdan kırmızı kart gören Taner Yıldız Muğla maçında cezalı duruma düştüler. Cumartesi günü oynayacağımız Muğla maçını inşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı..

Bağlatılı Haberler

Somaspor’da 2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN