Somaspor-Gölcükspor Maç Önü

Somaspor-Gölcükspor Maç Önü

Sezonun ilk iç saha maçına Gölcükspor karşısında çıkıyoruz.

.

Geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele edip iki kez lig’de karşı karşıya geldiğimiz Gölcükspor’la birde 2.etap kampında Kartepe de hazırlık maçında karşılaştık.

2 Galibiyet 1 Beraberlik Aldık

Geçen sezon 3.hafta çıktığımız Gölcükspor deplasmanında 72.dakikada Muammer Atalay’ın sağ kanattan yaptığı nefis ortayı aynı güzellikle kafayla ağlara gönderen kaptan Yasin Hatipoğlu’nun golüyle rakibimizi 1-0 mağlup edip liderliğimizi 4.haftaya taşımıştık.



20.hafta evimizde oynadığımız maçta ise; Mehmet Uysal‘ın attığı golle devreyi 1-0 önde tamamlamış, 66.dakikada FB’ye transfer olan İsmail Yüksek‘in kafa golüne engel olamamış ve maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Gölcükspor’la 3.maçımızı Kocaeli Kartepe 2.Etap hazırlık kampında oynadık. Rakibimiz karşısında etkili oyun ortaya koyan Siyah-beyazlılar, Muhammed, (Gölcükspor k.k) ve İbrahim’in golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

GÖLCÜKSPOR

Ne Çıktılar, Ne Düştüler!

3.Lig kurulduğundan bu yana sürekli bu ligin içerisinde yer alan Gölcükspor, ne bir üst lige çıkabildi ne de bir alt lige düştü. Sürekli bu ligin havasını teneffüs ettiler. Oyuncu kadrolarına baktığımızda onlarda bizim gibi 18 oyuncuyla yollarını ayırıp sil baştan takım kurdular. Körfez ekibi, A.Mert, Batuhan Boyoğlu, Kadir Ege ve Barış Şen’i kadrosunda tutup bir çok önemli oyuncularını rakiplere kaptırdılar ve yeni oluşumla yola çıktılar. Soma’da oynadığımız yukarıdaki maç kadrolarına baktığımızda sadece oturanlardan 3 no’lu oyuncuları Ali Mert Işık takımda kaldı, diğerleri farklı kulüplere imza attılar. İlk lig maçlarında evlerinde 3.ligin çiçeği burnundaki takımı Çarşambaspor’a 58.dakikada yedikleri golle de 1-0 mağlup oldular.

Mağlup oldukları maçta iki kenar oyuncuları özellikle sol kenar oynayan oyuncunun etkili olduğu, takım olarak ta; çok koşan mücadele eden ve maçı bırakmayan bir yapıya sahip oldukları bilgileri geldi.



MUSTAFA AYDIN

Aydın, ”Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyoruz”

Somaspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydın, Cumartesi günü oynanacak Gölcükspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Aydın, Gölcükspor ile kendi sahalarında oynayacakları 2.hafta maçını kazanmak ve galibiyet serisini diğer haftalara yaymak istediklerini ifade etti.

Soma’da futbola büyük bir teveccühün olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Aydın, ”Her ne kadar seyircisiz oynasak ta maçımızı, kendi sahamızda seyircimizin manevi desteğinin arkamızda olduğunu biliyoruz. Bu sorumlulukla Gölcükspor müsabakasına çıkıp taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye edip ilçemizi mutlu etmek istiyoruz. Erokspor maçındaki galibiyetimizi taçlandırıp seriyi önümüzdeki maçlara taşımak en büyük hedefimiz, sporcu kardeşlerimize güveniyoruz.”dedi.

Orta Hakem Burak Akdağ’ın İlk Düdüğü

26 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor-Gölcükspor arasında oynanacak karşılaşmayı ilk defa 3.ligde düdük çalacak olan Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Burak Akdağ yönetecek.

Akdağ’ın yardımcılıklarını ise; Şaban Karadereli (1. Yardımcı hakem Konya), Ali Çakır (2. Yardımcı hakem Afyon) ve Metehan Ayyürek (dördüncü hakem Konya) yapacak. Maçın gözlemciliğini ise Bünyamin Akkuş üstlenecek.

Daha önce Gelişim Ligleri ve Bölgesel Amatör Lig’de orta hakem 3.Ligde ise 4.hakem olarak görev alan Burak Akdağ, ilk defa 3.Ligin 2.haftasında düdük çalacak.



SOMASPOR GÖLCÜKSPOR

Yazıyı bağlayacak olursak; bizim gibi onlarda hemen hemen yeni bir oluşum içerisinde olan, oyuncuların bir birlerine olan adaptasyonu tamamlanamamış, teknik direktörlerinin futbolcularını tam olarak tanıyamadığı bir Gölcükspor karşısına çıkıyoruz. Doğal olarak bu durum bizim içinde çok iyi. Her ne kadar seyircisiz oynansa da kendi sahamızda oynayacağımız maçta, Burhanettin Basatemür‘un geçen sezon takıma uyguladığı ve bunda da çok başarılı olduğu kendi oyun karakterini sahaya yansıtabilen ve bunu alışkanlık haline getiren bir Somaspor görmek dileğiyle. SİYAH-BEYAZ DEVAM

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Gölcükspor Maç Önü
Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Basatemür, Gölcükspor Maçına Değindi
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Maç Fotoları İçin Buraya Tıklayınız!
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..



Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN