Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un evinde Gölcükspor’la oynayacağı 2.hafta maçını yönetecek hakemler belli oldu.

.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre; 26 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor-Gölcükspor arasında oynanacak karşılaşmayı Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Burak Akdağ yönetecek.

Akdağ’ın yardımcılıklarını ise; Şaban Karadereli (1. Yardımcı hakem Konya), Ali Çakır (2. Yardımcı hakem Afyon) ve Metehan Ayyürek  (dördüncü hakem Konya) yapacak. Maçın gözlemciliğini ise Bünyamin Akkuş üstlenecek.



Burak Akdağ İlk Defa Düdük Çalacak

Karşılaşmanın orta hakemi Burak Akdağ, ilk defa bu maçla 3.Ligde orta hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın 4.Hakemi Metehan Ayyürek ise 03.11.2018 tarihinde Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Bursa Yıldırımspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz maçı yönetti. Ayyürek o maçta 10 sarı ve 1 kırmızı kartına başvurmuştu. (maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Gölcükspor İle İlgili Haberler:

Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor 3-0 Gölcükspor
Basatemür, Gölcükspor Maçına Değindi
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Maç Fotoları İçin Buraya Tıklayınız!
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN