Somaspor Gol Çalıştı

Somaspor Gol Çalıştı

3.Lig 3.Grupta Gölcükspor ile karşılaşacak Somaspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

.

Somaspor, Lig’in ikinci haftasında Gölcükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün maçın oynanacağı Soma Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Güzel saha zemininde gerçekleştirilen antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5×2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde Gölcükspor maçında uygulanacak taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Basatemür, ”Erokspor Maçından Daha Zor Geçecek”

Takımın başarılı antrenörü Burhanettin Basatemür, Gölcükspor maçının zor geçeceğine değinerek şunları söyledi:



abdullah karış

 

Karış, ”Mutlak 3 Puan İçin Çıkacağız”

Somapor Genel Kaptan Abdullah Karış, Gölcükspor maçından mutlak 3 puan hedeflediklerini belirterek “Geçtiğimiz hafta Erokspor maçında aldığımız üç puanın ardından bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Gölcükspor maçında sahadan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız.”dedi.



amigo murat ince

Amigo Murat Tatlı İkram Etti.

Somaspor’un ve Siyah-İncilerin tribün lideri ve amigosu Murat İnce, Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanın ardından siyah-beyazlı futbolculara tatlı ikram ederek Gölcükspor maçı öncesi başarılar diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Somaspor Teknik Direktörü Burahanettin Basatemür ve futbolcular Amigo Murat’a bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. Amigo Murat’ta Gölcükspor maçının kazanılması halinde kendisine ait olan ”Cafem Sokağı” adlı Cafesinde kahvaltı sözü verdi.

Not: Antrenmana ait görseller cevsam Instagram sayfamıza yükleceketir.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Gölcükspor Maç Önü
Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Basatemür, Gölcükspor Maçına Değindi
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Maç Fotoları İçin Buraya Tıklayınız!
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN