İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 9.hafta evinde karşılaşacağı İnegölspor maçını Ankara Bölgesi Hakemi Onur Bingöl yönetecek.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 11 puanla 9. sırada yer alan Somaspor 9.hafta karşılaşmasında Soma Atatürk Stadı’nda 7 puanla on beşinci sırada yer alan İnegölspor’u konuk edecek.

9 Ekim Pazar günü saat 15:30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-İnegölspor maçını Onur Bingöl yönetecek. Bingöl’ün yardımcılıklarını Osman Baruk ve Recep Güneş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özer Özden olacak.

Onur Bingöl ile üçüncü randevu

Karşılaşmanın 33 yaşındaki orta hakemi, geçen sezon deplasmanda Serik Belediyespor‘a 90.dakikada Furkan Yaman’ın ayağından yediğimiz golle 1-0 mağlup olduğumuz maçta orta hakem, 27 Temmuz 2020’de Pazarspor ile oynadığımız 2.lige yükselme play-off final karşılaşmasında ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

İki takım arasındaki ilgili haber başlıklarına aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz..

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
Somaspor’da İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN