Niğdespor FK İle Açtık, İnegölspor İle Kapattık

Niğdespor FK İle Açtık, İnegölspor İle Kapattık

TFF, 2.Lig Kırmızı Grup 19. Haftasında deplasmanda Bursa temsilcisi İnegölspor’a konuk olan Somaspor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Sezonu Niğdespor FK İle Açtık, İnegölspor İle Kapattık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.hafta ve ilk yarının son maçında deplasmanda 24 puanla 12.sırada yer alan İnegölspor’a konuk olan Somaspor rakibini 8.dakikada Yasin Abdioğlu‘nun attığı golle  1-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlı ekip bu sezon çıktığı 19.resmi maçında dokuzuncu galibiyetini alırken, ilk yarıyı dokuz galibiyet, beş beraberlik ve beş mağlubiyetle tamamladı.

Siyah-beyazlılar, 15 Ocak Cumartesi günü başlayacak ikinci devrenin ilk maçını deplasmanda 16 Ocak Pazar günü Niğde Anadolu FK ile oynayacak.. Somaspor, sezonun ilk maçında rakibini evinde Özcan Aydın’ın golüyle 1-0 mağlup etmişti. Maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Yeni Yıl Hediyesi

Şuradaki maç önü yazımızı şöyle bağlamıştık ”Evet, 5 Eylül’de Niğde Anadolu FK ile evimizde 1-0’lık galibiyetle başlayan ilk yarı maceramız, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız İnegölspor maçı ile sona erecek.. Temennimiz odur ki; dumanlı kentin puslu çocukları taraftarına 3 puan hediye etmesi” şeklindeydi. Ve ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” yeni yılda taraftarına en güzel hediyeyi verdi… SİYAH-BEYAZ DEVAM..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN