İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un ilk yarının son maçında Bursa deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor maçını İzmir Bölgesi Klasman hakemi Fatih Tokail yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 29 puanla dokuzuncu sırada yer alan Somaspor, 19.hafta karşılaşmasında İnegöl İlçe Stadı’nda 24 puanla on ikinci sırada yer alan İnegölspor’a konuk olacak.



26 Aralık Pazar günü saat 13:00’de İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak olan İnegölspor-Somaspor maçını İzmir Bölgesi Klasman hakemlerinden Fatih Tokail yönetecek.

İlk defa maçımızda düdük çalacak olan Tokail’in yardımcılıklarını  Selim Şenöz ve Faruk Yağlı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Berkay Erdemir olacak.

Haberin görselinde Hekimoğlu Trabzon’u 3-0 yendiğimiz maçın hakem triosu; Ozan Ergün, Sefa Özcan ve Efe Kurtuluş  yer almakta..



İki Takımda da Cezalı Oyuncular Var

İki Takımda da Cezalı Oyuncular Var

Somasporda sarı kart sınırında olan İbrahim Ak, İnegölspor’da ise ligde dört golü bulunan forvet oyuncusu Ömer Faruk Ermeç, geçen hafta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler.

19.Hafta Maçları:

İnegölspor-Somaspor (26 Aralık Pazar Saat 13:00)
Afyonspor-Çorumspor
Adıyamanspor-Bodrumspor
Niğde Anadolu-Van Spor Fk
Sakaryaspor-Sivas Bld.Spor
Diyarbekir Spor-Sarıyerspor
Hekimoğlu Trabzon-Ankaraspor
Turgutluspor-Kahramanmaraşspor
Ergene Velimeşe-Bayburt Özel İdare
Etimesgut Belediyespor-Serik Bld.Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN