İnegölspor Somaspor Maç Önü

İnegölspor Somaspor Maç Önü

TFF 2.lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Somaspor, ligin ilk yarısındaki son maçını deplasmanda Bursa ekibi İnegölspor ile yapacak.

Geçtiğimiz hafta evinde Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşan ve mücadeleden Yılmaz Ceylan, Uğur Can ve Özcan Aydın’ın golleriyle 3-0 galip ayrılan temsilcimiz ligde 29 puanla 9.sırada bulunuyor.

Siyah-beyazlılar ilk yarının son maçında deplasmanda İnegölspor’u yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.
İnegölspor-Somaspor maçı 26 Aralık Pazar günü saat 13.00’de İnegöl İlçe Stadı’da oynanacak. Maç bir aksilik olmazsa Somaspor Siyah İnciler Taraftar Sosyal medya adresi üzerinden naklen yayınlanacak.

Bir Sakat Birde Cezalı Oyuncumuz Var!

Siyah-beyazlıların başarılı kanat oyuncularından Uğur Can, geçen hafta Hekimoğlu Trabzon ile oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve maçın 63.dakikasında oyundan çıkmıştı. Yapılan kontroller sonrasında sağ ayak aşil tendonunda yapışma yerinden aşırı gerginlikten dolayı sakatlığı devam eden Uğur Can, İnegölspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı kart sınırında olan Somaspor’da  İbrahim Ak, İnegölspor’da ise ligde dört golü bulunan forvet oyuncusu Ömer Faruk Ermeç, geçen hafta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler.

 

Evlerinde 3 Maç Kazandılar..

Rakibimizin evinde oynadıkları 9 maçlık trafiğine baktığımızda; üç galibiyet, iki beraberlik ve dört mağlubiyete karşılık 11 puan toplamışlar. Bursa ekibi, sekiz gol atıp on dört gol yemiş.

Aldıkları üç galibiyet: Adıyamanspor’u 3-2, Diyarbekirspor ve Sarıyerspor’u 1-0’lık skorlarla mağlup etmiş.
Aldıkları iki beraberlik: Hekimoğlu Trabzon 0-0 (Hekimoğlu 75 dakika on kişi oynamış) Serik Belediyespor 2-2
Aldıkları dört mağlubiyet ise: Etimesgut Belediyespor’a 2-0, Sakaryaspor’a 5-0, Sivas Belediyespor’a 1-0 ve Bodrumspor’a 2-1 mağlup olmuşlar.

En golcü oyuncuları 6 golle ilginçtir defans oyuncuları İbrahim Sürgülü olmuş..

Düdük Fatih Tokail’in

26 Aralık Pazar günü saat 13:00’de İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak olan İnegölspor-Somaspor maçını İzmir Bölgesi Klasman hakemlerinden Fatih Tokail yönetecek. Tokail’in yardımcılıklarını Selim Şenöz ve Faruk Yağlı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Berkay Erdemir olacak.

Burhanettin Basetemür, ”İyi Başladığımız Ligi İyi Bitirmek İstiyoruz”

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, zorlu maç öncesi yaptığı kısa açıklamada ”Galibiyet ile başladığımız ilk yarıyı yine galibiyet ile bitirmek istiyoruz. İbrahim Ak cezalı Uğur Can ise sakatlığından dolayı kadroda olmayacak. Bazı oyuncularımızda da mevsimsel hastalıklar var ancak muhtemelen oynayabilirler. Cumartesi günü sabah İnegöl’e hareket edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Somaspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydın  zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Somaspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydın  zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu

“İnegöl Deplasmanında Güzel Oyun ve Galibiyet Hedefliyoruz”

Zorlu maç öncesinde Teknik direktör Burhanettin Basatemür ve ekibine güvendiklerinin altını çizen Mustafa Aydın, “İlk devrenin son maçında 2.liglerin tecrübeli takımı İnegölspor deplasmanında güzel oyun ve galibiyet hedefliyoruz” dedi.

Açıklamasına devam eden Aydın, ”Öncelikle Tüm Somalıların ve Somasporluların yeni yılını kutluyorum. Sağlık ve esenlik dolu Pandemiden kurtulduğumuz bir yıl olmasını diliyorum. Geçen hafta ki Hekimoğlu Trabzon galibiyeti ile başladığımız çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak en büyük arzumuz, bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık.Takımımız da moraller yerinde iyi hazırlandık her zaman ki maç tempomuzu yakalayıp kazanmak istiyoruz. Kazanmayı isteyen ve arzulayan oyuncu grubu ve teknik ekip ile çalışıyoruz. Oyuncu grubumuz kazanma iradesini ortaya koyarak İnegölspor maçını galibiyet ile kapatıp ilk devreyi sonlandırmak istiyoruz. İnancımız tam hepsine yürekten başarılar diliyorum. Soma’ya üç puan ile dönmek dileğiyle.” diyerek açıklamasını tamamladı.

Evet, 5 Eylül’de Niğde Anadolu FK ile evimizde 1-0’lık galibiyetle başlayan ilk yarı maceramız, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız İnegölspor maçı ile sona erecek.. Temennimiz odur ki; dumanlı kentin puslu çocukları taraftarına 3 puan hediye etmesi.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

19.Hafta Maçları:

İnegölspor-Somaspor
Afyonspor-Çorumspor
Adıyamanspor-Bodrumspor
Niğde Anadolu-Van Spor Fk
Sakaryaspor-Sivas Bld.Spor
Diyarbekir Spor-Sarıyerspor
Hekimoğlu Trabzon-Ankaraspor
Turgutluspor-Kahramanmaraşspor
Ergene Velimeşe-Bayburt Özel İdare
Etimesgut Belediyespor-Serik Bld.Spor

Bağlantılı Haberler;

Somaspor’da İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN