Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç

Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç

Somaspor’un, İnegölspor karşısında maç başladığı gibi istediklerimizi yapacak gibi bir görüntüsü vardı sahada.

Uğurcan yoktu, Osman vardı ama solda oynuyordu. Sağda form grafiği yükselen Yılmaz vardı.. Önde basarak İnegöle rahat oynama fırsatı vermeden hücum düşünerek, deplasmanda oynanan oyun şekline göre geri dönüşleri de yaparak iyi başladık maça..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Golde Tunay‘ın hızlı degajı Yılmaz‘ın mükemmel rakipten sıyrılıp arka direğe topu iyi bir şekilde çıkarması ve golcünün olması gerektiği yerde olup tamamlaması, golünü atması maçın başında bizi öne geçirdi tâbi burada İnegöl defansının yerleşim pozisyon almada hatası da vardı bu hatayı da Yasin affetmedi..

Gol sonrası yine istediğimiz oyunu oynayarak, ikinci golü aradık. Osman‘ın ceza sahasına gelip girmesi arkaya düşecek topları takibi Yasin’in yine gelip top alıp duvar olması çok iyiydi. Defans olarak ta yine takım olarak topun arkasına geçişimiz kanatlar Yılmaz ve Osman da bu konuda iyiydiler orta sahamız zaten bu konuda çok iyi..

İkinci yarı başlarken İnegöl biraz baskılı olacağı tahmin ediyorduk. O zaman zarfında takım halinde kendi yarı alanımızda kalarak pozisyon üretmelerine izin vermedik. Sonrası zaten oyun tekrar normale dönüp, bizimde ataklar yaparak onların etkinliğini azalttık. İlerleyen dakikalarda zaten sabaha kadar oynansa İnegöl bize gol atamaz görüntüsü durumu vardı sahada rahattık ama tabi skor tek haneli olunca dikkatli olmalıydık..

Dakikalar ilerledikçe, galibiyetimiz için zamanın azalması 3 puan sevincimizi yavaş yavaş bize hissettirmeye başladı. İnegöl takımının geliştirildiği atakları iyi karşılaşmamız, dirençli oluşumuz, iyi mücadelemiz onların bozulmasına bizim daha güvenli oynamamızın galibiyete yakın oluşumuz son dakikalara daha diri girmemize rakibimizin direncinin bozulmasına doldur boşalt yaparak ne oynadığı anlaşılamayan durumun oluşmasına sebebiyet verdi. Zaten defans anlayışımız her hafta üzerine koyarak nasıl savunma yapılır muazzam gösteriyordu..

Tek kelime ile muazzam oyun ortaya koyan takımımıza şapka çıkarıyoruz ve her geçen gün üzerine koyarak devam eden başta Yılmaz Ceylan, Mustafa Şengül, golcümüz Yasin Abdioğlu, orta sahada kaptan Oğuzhan’ın, oyunda kaldığı sürece Alinin hücumla defans arasındaki mekik dokuyan oyunu, bitmek bilmeyen enerjisi. Defans olarak kalecimiz dahil herkesi yazabiliriz..

Her hafta yükselen oyunumuza kulübeden de katkı sağlanırsa gelecek haftalar için umudumuz dahada artacak.  Sezon başında acabaların yerine belki şampiyon olunamasa bile bu dar bütçe ile oluşturulan kadronun yaptığı muazzam iş başta teknik kadromuzu futbolcu kardeşlerimizi ve yönetimimizi alkışlıyoruz ve tebrik ediyoruz. Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler;

İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
Somaspor’da İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN