Deli 3.Haftanın Enlerini Açıkladı

Deli 3.Haftanın Enlerini Açıkladı

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında geride kalan üçüncü haftayı değerlendirdi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun haftalık değerlendirmesi şöyle: Bu arada bilenler bilir bilmeyenler için bir kez daha ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!)

EVET BANA GÖRE HAFTANIN ENLERİNDE SIRA….

bu hafta zorluk ve önem derecesi yüksek maç az vardı.. o yğzden kısır bi seçim olacak genelde maçlar farklı olduğu için ben daha çok çekişme olan maçlardan bişiler seömeye çalışdım şimdiden affola.

HAFTANIN MAÇI :ELİ2 HUZUREVİ ;nedeni çok basit olmak yada olmamak maçını eli2 maçın başında bulduğu gollerle kazanmasını bildi tebrikler beyler başarılar..

HAFTANIN GOLÜ:ya ben burda esnetiğe çok önem veriyorum güzel goller var uzakdan falan ama zarafet dedin mi akla gelen ilk isim AKSOY attığı ilk golde rakibinin üstünden aşırtıp köşeye güzel vuruşla harika bi gol attı tebrikler AKSSS

HAFTANIN ASİSTİ : Sadece bi orta gibi gelebilir ama kaleciden aldığı topu çizgiye doğru süren serhat çok güzel kesdi ve arkadaşının ismini seslenerek yolladığı top benim bakış açımla süper bi asistti orta denilemez. aferin serhat başarılar kardeşim.

HAFTANIN KALECİSİ:evet yenildiler güçlü rakiplerine ama maç 1 sıfır bittiyse defans hattından daha fazla İDRİS in hakkı vardır.. milli eğitimde çok sert şut çeken var idris hepsinde ben burdayım dedi.. hele biri vardı ki enfes bi üst direk dibinden kurtarışıyla bu listeye girdi tebrikler kardeşim..

HAFTANIN OYUNCUSU : ticaret takımını önce 2 1 öne geçirdi sonra gol yediler 2 2 oldu.. aonra o dakikaya kadar sahanın en iyisi olan onur u güzel bi çalımla geçip sert vuruşla takımına üç puan getşren alper. nam ı diğer ciğersiz alper.. dirilik sertlik koşu pas oyunu hariç bütün güzel işlerde ALPER var.. harikası APO aynen devam.. başarılar kardeşim.

HAFTANIN HAKEMİ : Demirexport sgk yı farklı yenerken. bizim isteğimiz doğrultusunda penaltıyı çalan ve sgk takımını sevince boğan BATUHAN DARÇIN hocam.. bu işin bi yanının da eğlence olduğunu bizlere tekrar gösterdi. gelen hakem kardeşlerimizde buranın havasına ayak uydurusa çok güzel olur başarılar yolun bahtın açık olsun batuhan hocam teşekkürler.

HAFTANIN CENTİLMENİ. : maç 2 2 son 10 dakika var. tartışma yüzünden hakem kardeşimiz taçı hak iş e verdi. baybars hocam benden çıkdı diyerek hepimizden alkış aldı…
o zaten haftanın değil somanın en centilmen adamlarından. bu güzellikleri hep yaşamak dileğiyle beyler. bunlar bu turnuvayı daha güzel hale getirir. tebrikler çok sevdiğim kardeşim BAYBARS.. kaleci performansına da değinecekdim de o son gol olmadı bars. seviliyosun kardeşim..

EVET GELELİM HAFTANIN DOKUZUNA..

KALECİ : İDRİS çok fazla bi performansdı bu hafta. ki evet idris bu zaten yapar ama yani bu hafta ki biraz fazlaydı.. abartısız her 6 yedi dakikada bir %100 gol dediğimizi idris çıkardı tebrikler kardeşim..

STOPER : evet hem ilk golde hem son golde hataları var ama sadece iki hata belki 30 yakın doğru mudahaleyle HAK İŞ den ONUR çok çalışdı çok sitedi bu hafta tebrikler kardeşim..

SAĞBEK : adıl yeri stoper ama bu adamı mutlaka yazmam lazım İMBAT EGEden kaan çocuk 28 yaşında ilk turnuvası genç dinamik sıgır heyecan sağlam müdahale ve oyun bilgisi..

YÜCEL işin yaş kardeşim bu çocuk 2 seneye alır formayı senden başarılar KAAN tebrikler

SOLBEK : APO 15 yıldır hizmet verdiği huzurevi takımına bu sefer kaptan olarak çıkdı. hiçbir tartışmaya yer vermedi takımını sakinleşdirdi defansda başarılı müdahaleleriyle öne çıkdı.. benim de yakın arkadaşım olduğu için torpilde yapdım.. elendik bari bu hakkımız olsun.. hak iş OZAN senide es geçmeyelim kavruk la birebirde çok iyiydin tabrikler beyler ayağınıza sağlık..

ÖN LİBERO : SELİM GÜN güçlü fiziği oyun bilgisi top tekniği ne ararsan var.. birazcık da kilo verirse herhafta bu 9 da yer bulur kendine.. tebrikler kardeşim başarılar..

OFANSİF ORTA SAHA :attığı şık goller harika kısa paslar imbat da asıl mevkisi olan yere gelen AKSOY bize resital sundu bizde görmezden gelemezdik aferin MURAT böle devam başarılar kardeşim..

SAĞ AÇIK : TABİKİ ALPER yukarda da belirttim iki kritik ve güzel gol hırslı ve başarılı oyun aferin alper tebrikler.

SOL AÇIK : hayati önem taşıyan maçda ilk dakilarda asist 20 dakşkada gol bulan eli 2 nin genç oyuncusu emre Takımını bi üst tura taşımaya yetti aferin emre başarılar.

FORVET: herkes eleştri yapabilir oda metin şengül gibi takımına sakinlik getiren çok yönlü bi oyuncu demirexport un set oyunu oynayabilmesinde ki başrol oyuncusu..ULAŞ menşei stoper dediler.. bira belki bu yğzden gol vuruşu bi tık zayıf ama bence metin kadar başrol oyuncusu bu adam kanada açılıyo top alıyo sakin kalıyo sırtı dönük servis yapıyo golde buluyo; bide çok beyfendi duruyo sadece işini yapıyo.. tebrikler güzel kardeşim başarılar..

Evet her takımdan oyuncu alabilmek için uğraşarak yapdığım HAFTANIN 9 U DA BÖLE.. bu tabiki benim izleyebildiğim maçlarda gördüğüm kadarıyla. yani izleyemediğim maçlar da oluyo o yüzden kusura bakmayın. herkese başarılar sevgiler saygılar..Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN