Mahallenin Delisi: Size Demiştim!

Mahallenin Delisi: Size Demiştim!

Size demiştim demek istemiyorum ama ben demişdim. erken yarı final belkide final maçı olacak havada bu maç demişdim.. kimbilir belkide bu maçı finalde yada yarı finalde bi daha izleyebiliriz.

Yazılarının noktası ve virgülüne dokundurmayan Mahallenin Delisini, bilenler bilir bilmeyenler için  köşe yazısına girmeden önce ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!

Evet günün ilk maçında kupalar sahibi İMBAT ile yeni bi oluşum içine giren TİCARET ODASI arasında oynandı. maça iyi oyunla başlayan imbat dı. daha tecrube sahibi oyuncuları vardı defans bloğunda yücel; defalarca gol kralı olmuş ilker abi oyunu arkadan güzel kurup ileri doğruda ercanla ve aksoyla iyi gidip skor yapmaya çalışıyolardı ve sonunda da ilk golü bulan taraf da oldu.. 1 0..

ticaret odasında ise kaymakamlık turnuvasında ilk kez boy gösteren emrah yusuf serhat ismail kavruk gibi oyuncuların yanı sıra prensim dediğim ÇAĞLAR bile ilk on dakika tutuk başaldılar. bu dakikalarda turnuvanın gediklisi alper harici pozisyon üretmeye çalışan yok.. derkennnnn KAVRUK harika bi gol attı imbat bi gol daha bulunca skoru 2 1 yapdım rahatlayayım demeden ; alper harika slolomlarla getirdiği topla 2 2 yi buldu.

NİLDERYA sen napdın KOÇUM dedirten bi serbest vuruş golünden sonra ilk kez geriye düşen imbat 3 üçü erken buldu. ama sahaya atmasfere iyice alışan KAVRUK tekrar sahneye çıkdı.. 4 3.. imbat da yusuf hoca kendini ve mutluyu oyuna dahil etti.. yusuf hocanın şık pasında MUTLU golü buldu. daha ilk temaslarında golü bulan imbat hareketlenmesine yine serbest vuruşdan harikabi gol daha atan NİLDERYA çıkdı.. hangi golü daha güzel ki acaba diye kenarda biz tartışırken İSMAİL KAVRUK ÖLE Bİ GOL ATTI Kİ yok böle bişi topu daha ilk aldığı anda kalecinin önde olduğunu gören klas yıldız bi tık daha sürdükden sonra harika sol ayağıyla bir gol daha buldu.. golden sonra babası Mustafa amcamızla yaşadığı sevinç sonrasında olan sevinç yumağı görülmeye değerdi.. maçı 6 4 kazana n Ticaret odasını canı gönülden kutluyor başarılar diliyorum..

yok abi yok öle bi parantez açmalıyım ki. (((((((( oda yusuf hoca gibi hem hocalığını hemde oyunculuğunu üstlendiği ticaret odasının önce maç iki ikiyken karşı karşıya çıkardığı pozisyonla takımına direnç veren ÇİLLİ reis.. maç 4 dörtken çataldan öle bi top çıkardı ki resmen UĞURCAN ÇAKIRMISIN 😀 dedirtti bizlere… maçı alacaksınız gençler dedi resmen . ve talebeleri de abilerinin bu emeğine saygı duydu canını dişine katarak haklı bi galibiyet aldı. tebrikler ÇİLLİ reis. tebrikler kavruk tebrikler nilderya… sen şimdiden bi efsanesin çağlar.. ayağınıza emeğinize sağlık beyler hepinizi kutluyor ve başarılar diliyorum… ALKIŞLAR. size



BENCE İKİNCİ MAÇDA ÇOK GÜZEL OLACAKDI.

Ama çilli abimiz gibi somanın emektar kalecilerinden YASİN abi izin vermedi..
evet günün ikinci maçında tes iş güçlü rakibi eli 1 ile oynadı maça dağınık başlayan tes iş 2 0 geri düşsede.. toparlanmayı bildi artık pozisyon vermeyen tes iş cihanın yerde yatarak yapdığı röveşatayla golüde bulunca acaba mı dedirtti. bu dakikalarda taci ataberke al da at dedi ataber şık volesini güçlükle iki haölede tutan yasin abi. iki dakika sonra yine taci verdi yine ataberk vurdu bu sefer çataldan aldı topu ve kırılma anı yaşandı. eli 1 noluyoz dercesine AS oyuncularını sahaya sürünce defansı hepden boşlayıp beraberlik arayan tes işe gol atınca direnci kırıldı. ve mağlubiyetden kurtulamadı.. iki takımıda tebrik ediyor başarılar diliyorum.. Mahallenin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN