Mustafa Aydın, Velimeşespor Maçını Değerlendirdi

Mustafa Aydın, Velimeşespor Maçını Değerlendirdi

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Ergene Velimeşespor’u 3-0 mağlup ettikleri maçı değerlendirdi.

Az bütçeyle iyi bir takım kurduklarını ve oyuncu grubuna güvendiklerini belirten Aydın, ”Geçen hafta ki Diyarbekir maçının moral bozukluğunun ardından ligin üst tarafında kendimize yer edinme adına Ergene Velimeşespor ile önemli bir maç oynadık. Maça kontrollü başladık ilk yarı denge de gitti ikinci yarı kenardan oyuna giren oyuncularımızın katkısı ile maçı lehimize çevirmeyi başardık. Önemli bir galibiyet aldık. Ligin üst klasmanında kendimize bir yer edindik. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı azimli ve sabırlı mücadelelerinden dolayı yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Başkan Aydın, önceki yıllarda taraftar topluluğunun takıma ne kadar olumlu yönde katkı sağladığına belirterek, şu ifadeleri kullandı:

”Gönül ister ki 2.lig de daha çok seyirciye oynayalım taraftarlarımızı iç saha da ki maçlarımıza daha kalabalık bekliyoruz. Bu takım büyük bir özveri ile kuruldu ve mücadele ediyor, saha da daha çok desteklemeyi hak ediyor. Şimdi önümüzde hafta içi oynayacağımız Sakarya maçı var tüm konsantremizi bu maça çeviriyoruz. Galibiyette emeği olan herkese, özellikle stadyuma gelerek destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 1)
Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 2)
Diyarbekirspor Maçını Düşünemiyorum Bu Saatten Sonra
Burhanettin Basatemür, Önemli Galibiyet Aldık
Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor
Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü
Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN