Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var

Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var

Somaspor’da Sakaryaspor maçı öncesinde iki oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor..

Geçen haftayı 3-0’lık Ergene Velimeşespor galibiyeti ile kapatan Somaspor’da Sakaryaspor maçı öncesinde iki oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

SUAT GÜNDOĞAN6 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı ile seriyi devam ettirmek isteyen Somaspor’da Oğuzhan Yıldırım‘dan sonra Ergene Velimeşespor maçında kart gören Ali Akkuş‘da sarı kart sınırına dayanan oyuncu oldu.

Her iki oyuncumuzda Sakaryaspor karşılaşmasında sarı kart görmesi durumunda Turgutluspor ile Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

HAKKI GÜLTEKİNHazırlıklar Sürüyor

Burhanettin Basatemür yönetiminde çıktığı 5 karşılaşmada 10 puanı hanesine yazdırmayı başaran Somaspor, bu hafta içi zorlu Sakaryaspor deplasmanına gidiyor. Zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan siyah-beyazlılarda, Ergene Velimeşespor karşılaşmasında oynamayan ve az süre alanların dün antrenman yaptı. Bugünde tüm oyuncuların katılım sağlayacağı antrenman TFF Tesisleri bakımda olduğu için Linyit Stadında gerçekleşecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN