Burhanettin Basatemür, Önemli Galibiyet Aldık

Burhanettin Basatemür, Önemli Galibiyet Aldık

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, TFF 2.Lig Kırmızı Grup beşinci hafta maçında Ergene Velimeşespor’a karşı alınan 3-0’lık galibiyeti, “Bugün maç boyunca kontrolün bizde olduğu önemli bir galibiyet aldık.” diye değerlendirdi.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür, maçın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, “İlk yarıda bizim ve rakibimizin ikişer pozisyonu vardı. Ancak oyun kontrolü hep bizdeydi.” dedi.

SUAT GÜNDOĞAN

” İkinci yarı daha çok pozisyon bulduğumuz ve goller attığımız dönem oldu.” diyen Basatemür, ” Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biz her zaman ve şartta onlara güveniyor ve inanıyoruz. Geçen haftaki maçtan sonra da söylediğimiz gibi, oyuncularımız bu maçta gerekeni yaptılar. Lig uzun bir maraton. İniş ve çıkışlar olabilir ancak önemli olan ligin sonunda nerede olacağımız. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. 2.5 yıldır yapılan güzelHAKKI GÜLTEKİNişler var ve bu takım daha fazla taraftarı ve daha fazla desteği hak ediyor. Gelip destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu maçı unutup Çarşamba günü oynayacağımız Sakarya maçına konsantre olmalıyız. Sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Yarından (p.tesi) itibaren çalışmalara başlıyoruz.”dedi..

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 1)
Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor
Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü
Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN