Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü

Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü

Diyarbekirspor karşısında oynanan kötü futbol ve alınan farklı mağlubiyet, Somaspor’da suratların düşmesine ve morallerin bozulmasına sebep olmuştu. Bu bilinçle hareket eden Siyah-beyazlılar, Ergene Velimeşe Spor maçını kazanıp tekrar özgüven tazelemek istiyor.

TFF 2.Lig Kırmızı grubun 5.haftasında rakip tarihimizde ilk defa karşı karşıya geleceğimiz Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor. Henüz galibiyetle tanışamayan Ergene Velimeşe Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Sarıyer karşısında aldığı 1 puan ile sıralamada 17.sırada yer alıyor. Ligde ilk galibiyetini takımızdan almak isteyen Ergene Velimeşe Spor ile, geçtiğimiz hafta büyük fırsatı kaçıran ve önemli 3 puanı Diyarbakır Stadı’nda bırakan temsilcimiz Somaspor’un mücadelesi, 2 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak..

SOMASPOR 5 HAFTA PUAN DURUMU

Veriler ”Somaspor” Diyor

İki takımın yukarıdaki konumlarına baktığımızda üç puanı hanesine yazdıracak takım Somaspor gibi görünüyor.
Velimeşe Spor’un ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk dört haftanın ardından sadece Sarıyer deplasmanında 1-1’lik skorla elde ettikleri bir beraberlikleri var. Diğer tüm maçları kaybettiler ve kalelerinde tam 10 gol gördüler. Rakip fileleri ise iki kez havalandırabildiler. O iki golü de 11 no’lu orta saha oyuncuları Oğuzhan Akgün kaydetti.

Onlarda Cezalı, Bizde Sınırda

Geçen hafta evlerinde Silahtaroğlu Vanspor’a 2-1 mağlup oldukları maçta defans oyuncuları Furkan Külekçi maç sonu kırmızı kart görerek bizim maçta cezalı duruma düştü. Bizde cezalı oyuncu yok ancak sarı kart sınırında olan oyuncumuz var.  Niğde Anadolu FKAfjet Afyonspor ve Diyarbekirspor karşılaşmalarında sarı kart gören takım kaptanımız Oğuzhan Yıldırım, Velimeşespor karşılaşmasında sarı kart görmesi durumunda Sakaryaspor ile deplasmanda oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

Maçın Hakemi Hasan Kaçar

5.Hafta karşılaşmasını Bursa Bölgesinden Hasan Kaçar yönetecek. Hakem Kaçar’ın yardımcıları ise Serdar İla (Yalova), Hasan Cebeci (Balıkesir) ve 4.hakem Okan Kayataş (Çanakkale) yapacak.. Maçın hakem triosu ilk defa maçımızda görev yapacak.

Özetlersek;

Biz ligin başında yakaladığımız başarılı grafikten sonra son iki haftayı 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle kapatıp düşüşe geçerken rakibimiz ilk hafta deplasmanda elde ettiği beraberliğin ardından sürekli çıkış arıyor..
Birisi daha geçen sezon 3.ligde şampiyon olmuş ve lige flash sonuçlarla başlayan ama son iki hafta devamını getiremeyen 733.00 euro değerindeki Somaspor, diğeri ise 2.ligde düşme potasının rakiplerinin 1 puan önünde yer alarak lige tutunmuş, bu sezon ise galibiyet yüzü görmemiş 2.300.000 euro’luk Ergene Velimeşespor..

İşte böyle bir maç oynanacak Atatürk Stadı’nda..

Yarın Atatürk Stadı’nın güzel zemininde nasıl bir Somaspor izleyeceğiz maça gelenlerle birlikte göreceğiz. Beklentimiz her maç olduğu gibi bu maçta da yüreğiyle oynayan, koşan mücadele eden ve 90 dakikanın sonunda 3 puanı kazanmış bir Somaspor görmemiz.. SİYAH-BEYAZ DEVAM

5.Hafta Maçları:

Somaspor-Ergene Velimeşe (2 Ekim Cumartesi Saat 16:00)
Çorum Fk-Serik Belediyespor
Bodrumspor A.Ş.-Turgutluspor
Sarıyer-Kahramanmaraşspor A.Ş.
Ankaraspor-Diyarbekir Spor A.Ş.
Hekimoğlu Trabzon-Afjet Afyonspor
İnegölspor-Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.
Niğde Anadolu Fk-Etimesgut Belediyespor
Silahtaroğlu Van Spor Fk-Sakaryaspor A.Ş.
Bayburt Özel İdare Spor-Sivas Belediye Spor

Bağlantılı Haberler;

Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN