Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Ergene Velimeşe Spor maçının hakemleri belli oldu.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 2 Ekim Cumartesi günü saat 16:00 Somaspor-Ergene Velimeşe Spor arasında oynanacak 5.hafta karşılaşmasını Bursa Bölgesinden Hasan Kaçar yönetecek.

Hakem Kaçar’ın yardımcıları ise Serdar İla (Yalova), Hasan Cebeci (Balıkesir) ve 4.hakem Okan Kayataş (Çanakkale) yapacak..

Maçın hakem triosu ilk defa maçımızda görev yapacak.

Akyüz ve Arslan Amed Sportif-Eskişehir Maçında

Manisa İlimiz ve Soma ilçemizi temsil eden Oğuz Akyüz, ile Hüseyin Gökberk Arslan 2.Lig Beyaz Grupta Amed Sportif Faaliyetler ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan karşılaşmada görev alacak. Akyüz kıdemli yardımcı hakem olarak görev alırken Arslan 4.hakem olarak sahada bulunacak. (Oğuz hoca haberin başlığındaki görselde)

Hazırlıklar Devam Ediyor

Siyah beyazlılar bu önemli maçın hazırlıklarını Burhanettin Basatemür önderliğinde İstasyon Arka Mahallede bulunan Linyit Tesislerinde sürdürüyor..

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN