Diyarbekirspor Maçını Düşünemiyorum Bu Saatten Sonra

Diyarbekirspor Maçını Düşünemiyorum Bu Saatten Sonra

Soma’lı sporseverlerin Afyon ve Diyarbekirspor maçlarındaki puan kayıplarından sonra gözleri ve kulakları bu maçtaydı.

“Nedir durum, puan kaybı devam eder mi? takımımız düşüşte mi” diye sorular akıllarda dönerken, içerde özellikle ikinci yarıyı iyi oynayarak kazanmasını bildik. Puanlar kaybettiğimiz Afyonspor ve Diyarbekirspor maçını düşünemiyorum bu saatten sonra..

Karşılaşma öncesinde evimizde uzun süre yenilmediğimizi de düşünürsek maç Somaspor’un galibiyete yakın takım olması kağıt üstünde görülüyordu..

İlk yarı her ne kadar kontrol bizde olsa da pozisyonlar verdik rakibe.. Bu da doğaldı. Neticede iyi gitmeyen bir Velimeşe Spor vardı onlarda çıkış için fırsat kovalıyordu…

Somaspor her zaman oyun olarak kontrollü olsa da defansif yönünü her zaman garantiye alarak oynadığı, skor için acele etmeyen görüntü yaşandığı oyunda “sabrın sonu selamettir” diyerek golün beklentisi tribünde belki nasıl düşünülür bilemeyiz ama sonuçta oyunun gol geliyor bekleyin görüntüsü oluşuyor..

Bu oyun da sürpriz olmaz, hem arkada hem önde öyle oyun anlayışımız var.. Somaspor oyunda maceracı değil. Sistem verilen taktiğin gereklerini maçın içinde haddini bilerek oynadığımız dakikalar oldu. İlk yarı boyunca hücum da aman aman görünmesek te rakibe hata ya zorlayan sürekli arayan oyunumuz golü getiriyor.. Gecikmiş gibi dursa da aynı tempo da oynayan bir Soma spor olduğu için “gol gelecek” diyebiliyoruz budur durum. Böyle oynamak günümüz futbolun modern takımların yaptığı bilinçli ve özellikle kontrollü oyun sıkıntıların az yaşandığı oyuna evriliyor senin adına..

Haftayı kayıpsız geçirmek yine sıralamaya ortak olmak adına güzel iki hafta puan kaybından sonra tekrar galibiyet özgüven sağlar takıma ve bundan sonra üst üste galibiyetler alabilirsek bakıldığında oyunun bizim adımıza her geçen hafta gelişmekte olması ve takım içinde bazı oyuncuların form grafiği artmak ta olup takım bütünlüğü takım oyunun ileriki maçlar da iyi şeylerin olabileceğinin işaretleri gibi duruyor..

SUAT GÜNDOĞANGerçekten iyi işler yapıyor Somaspor. Gücünün bilincinde olup böyle sınırlı sayıda oyuncu grubunun ne yaptığını bilen oyun görüntüsü sahada günümüz futbolunda çok büyük iş oyundan kopmayan sahayı iyi parselleyerek oynanan oyun, yardımlaşan takım olarak savunma da da başarılı olması takımın içinde öyle sivrilen değil bütün takım oyuncularının aynı seviyede mücadele etmesi öyle bireysel öne çıkmak için değil takım için oynayan futbolcular takım oyunundan kaynaklanıyor. Herkes çalışıyor, verilen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor onun için önümüzdeki maçlar için daha iyi işler olacaktır .. Afyonspor ve Diyarbekirspor maçını düşünemiyorum bu saatten sonra. Dünkü galibiyet için oyuncu grubu ve teknik kadroya tebrik edip başarılar diliyoruz. Sevgilerle Doğan Gülşen Tüm yazılarına göz at!

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 1)
Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 2)
Diyarbekirspor Maçını Düşünemiyorum Bu Saatten Sonra
Burhanettin Basatemür, Önemli Galibiyet Aldık
Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor
Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü
Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN