Manisa Futbolu Maalesef Sınıfta Kaldı

Manisa Futbolu Maalesef Sınıfta Kaldı

Manisa’yı profosyonel liglerde temsil eden dört temsilcimiz Manisa Futbol Kulübü, Akhisarspor, Turgutluspor ve Somaspor bu hafta başarısız bir performans sergiledi.

1.Ligde Manisa Futbol Kulübü, 2.ligde ise Akhisarspor, Turgutluspor ve Somaspor’un bu hafta liglerinde oynadıkları maçlardan iki beraberlik ikide yenilgi almaları Manisa’lı sporseverleri bir hayli üzdü. Üstelik alınan iki beraberlikte takımlarımızın içeride oynadığı maçlarda elde edildi.

Ümraniye 1-0 Manisa Futbol Kulübü

TFF 1.Ligi’nde mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, 7. hafta maçında deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor’a 7.dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Sezona fırtına gibi başlayan siyah-beyazlılar, 9 puanla 7.sıraya geriledi. Manisa Futbol 8.hafta yine bir İstanbul deplasmanı ve bu sefer Eyüpspor’a konuk olacak.

Akhisarspor 1-1 24 Erzincanspor

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ekiplerimizden Akhisarspor, 4. hafta maçında evinde 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. 18.Dakikada Atalay Yıldırım’ın golüyle 1-0 geriye düşen Akigo, 28.dakikada Bertuğ Bayar’ın golüyle eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda yeşil-siyahlıların gol çabası sonuç vermedi. Deplasmanda kaşıkla kazanan Akhisarspor evinde kepçe ile vermeye devam etti(!) Yeşil-siyahlılar, 5.hafta Tarsus İdmanyurdu deplasmanında  puan savaşı verecek.

Diyarbekirspor 3-1 Somaspor

2.Lig Kırmız Grupta mücadele eden ve sezonun ilk üç haftasına müthiş başlangıç yapan Somaspor, aynı başarıyı 4.hafta yani Diyarbekirspor deplasmanında gerçekleştiremedi. Burhanettin Basatemür’un öğrencileri, 7.dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 90 dakika sonunda sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Haftaya girilirken 7 puanla 6.sırada yer alan Somaspor, Diyarbekirspor mağlubiyeti ile iki basamak gerileyerek 9.sıraya indi. Siyah-beyazlılar, 5.hafta sahasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’u misafir edecek.

Turgutluspor 0-0 Çorumspor FK

2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden bir diğer ekibimiz Turgutluspor, 4. hafta karşılaşmasında evinde Çorumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Ligde bulunduğu konum gereği en sancılı takım hüviyetinde olan Kasaba, 67 dakika 10 kişi oynayan Çorumspor FK karşısında özlediği galibiyete ulaşamadı. Kırmızı-siyahlıları teselli eden ise 4.hafta sonunda puanla tanışması oldu. Turgutluspor, 5.hafta Bodrumspor’un konuğu olacak.

Yeni bir haftaya umutla bakıyor, takımlarımıza başarılar diliyoruz..

Bağlantılı Haberler;

Manisa’yı Akhisarspor Güldürdü
Manisa Futbolu Somaspor İle Güldü

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN