Basatemür, Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir

Basatemür, Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.haftasında deplasmanda Diyarbekirspor’a 3-1 mağlup olan Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, ”Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir” dedi.

İlk hafta Niğde Anadolu FK’yı 1-0, ikinci hafta Adıyamanspor’u 2-0 yenen siyah-beyazlılar 3.hafta evinde Afyonspor ile 3-3 beraber kalmıştı. Ligde 4.maçına Diyarbekirspor deplasmanında çıkan Somaspor bu maçta mağlubiyetle tanıştı.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür, Diyarbekirspor karşısında alınan yenilgiyi ve oyunu değerlendirdi. İstediklerini tam anlamıyla sahaya yansıtamadıklarını belirten Basatemür, ‘’Kötü oynadık ve mağlubiyeti hak ettik.’’ yorumunu yaptı.

”Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir”

Futbolda mağlubiyet var ancak bu şekilde olması üzücü olduğunu dile getiren teknik adam, ‘’Galibiyetler sonrası maçı unutup yeni haftaya motive olduğumuz gibi bu maçı da unutup Ergene Velimeşe maçına hazırlanacağız. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Tüm oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. İnşallah hafta sonu iyi bir oyun ve iyi bir sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı Diyarbekirspor 3-1 Somaspor
Diyarbekirspor Maç Önü
Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak
Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN