Manisa’yı Akhisarspor Güldürdü

Manisa’yı Akhisarspor Güldürdü

Manisa’yı profosyonel liglerde temsil eden dört takımdan biri olan Akhisarspor, deplasmanda aldığı galibiyetle haftanın en başarılı takımı oldu.

Akigolar, Somaspor’un evinde zorda olsa bir puanı kurtardığı, Manisa Futbol Kulübü ve Turgutluspor’un mağlup olduğu haftada 1922 Konyaspor’u deplasmanda Bertuğ Bayar ve Yusuf Cihat Çelik’in golleriyle 2-1 mağlup ederek Manisa’nın yüzünü güldürdü.HAKKI GÜLTEKİN

MANİSA FUTBOL KULÜBÜManisa Futbol Kulübü: Ligin ilk üç haftasına fırtına gibi başlangıç yapan 1.Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, maalesef son üç haftayı mağlubiyetle kapattı. Siyah-beyazlılar haftayı evinde 3-1’lik Erzurum Belediyespor maçıyla noktaladı. Siyah-beyazlılar 7.hafta İstanbul deplasmanında Ümraniyespor’a misafir olacak.

TURGUTLUSPORTurgutluspor: Kasabada işler iyi gitmiyor! İlk üç haftada henüz puanlarla tanışamayan Turgutluspor’da gerginlik sürüyor. İlk hafta Sivas Belediyespor’a ve 2.hafta evinde Bayburt Özel İdare’ye 2-1’lik skorlarla mağlup olan kırmızı-siyahlı ekip, dünde deplasmanda Sarıyer’e 2-1 mağlup oldu. Kasaba 4.hafta Çorum FK ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Somaspor: Grubun güçlü takımlarından Afjet Afyonspor karşısında oyunun 5.dakikasında 2-0 geriye düşen siyah-beyazlılar, özellikle ikinci yarının son 20 dakikada mükemmel bir futbol karakteri ortaya koyarak maçı berabere bitirmeyi başardı. Somaspor 4.hafta Diyarbekirspor’a misafir olacak.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor-Afyonspor Fotoğraflar
Somaspor 3-3 Afjet Afyonspor
Afyonspor Maç Önü
Basatemür, ”Kazanarak Devam Etmek İstiyoruz”
Afyonspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Afjet Afyonspor Hazırlıkları Başladı

TURGUTLUSPORAkhisarspor: Beyaz Grupta 3.haftaya iki galibiyet, bir beraberlikle ve topladığı 6 puanla averajla altıncı sırada giren Akigolar, dört takım arasında galibiyet sevincini yaşayan tek takım oldu. Yeşil-siyahlılar, 4.hafta kendi sahasında Anagold Erzincanspor’u konuk edecek.SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN