Manisa Futbolu Somaspor İle Güldü

Manisa Futbolu Somaspor İle Güldü

Manisa’yı şuan itibari ile profesyonel futbol liglerde 4 takım temsil ediyor. Bu sayının 1 tanesi TFF 1.Lig, 3 tanesi ise 2.Lig’de. Bu 4 takım içinde haftanın en başarılısı Somaspor oldu. Siyah-beyazlılar, üç takımın kendi sahalarında mağlup olduğu haftada deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’u 2-0 mağlup etme başarısı gösterdi.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam eden Corona virüs tehdidi altında, Manisa Futbol Kulübü, Akhisarspor, Somaspor ve Turgutluspor’un boy gösterdiği liglerde haftayı alınan sonuçlardan sonra Manisa Futbolu olarak teselliyi Somaspor’un aldığı başarılı sonuç ile bulduk..

MANİSA FUTBOL KULÜBÜİlk Kötü Haber Manisa Futbol Kulübünden!

TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü ile başladı hafta. Geride kalan üç haftayı 9 puanla müthiş kapatan Manisa Futbol Kulübü, evinde konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 24.dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu ve ligde yenilgi ile tanışmış oldu.

TURGUTLUSPORKasaba Evinde Mağlup!

Akşam saatlerinde ise Turgutluspor sahne aldı. Turgutluspor geçen hafta Sivas Belediyespor’dan aldığı 2-1’lik yenilginin acısını Bayburt Özel İdarespor’dan çıkarmak istedi. Rakibi karşısında S.Çağlar’ın golüyle öne geçmesine rağmen ikinci yarının son bölümünde yediği iki golle karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

TURGUTLUSPORKötü Haber Finalini Akhisarspor Yaptı!

Haftanın en son maçını 2.Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Akhisarspor oynadı. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada, ilk hafta deplasmanda  Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup ederek güzel bir başlangıç yapan Akhisarspor aynı başarıyı evinde sürdüremedi. Yiğidolar, misafir ettikleri Bucaspor’a 2-0 mağlup oldu.SUAT GÜNDOĞAN

SOMASPOR LOGOGüzel Haber Somaspor’dan Geldi.

Manisa Futbol, Akhisarspor ve Turgutluspor’un mağlup olduğu haftada teselliği Somaspor ile bulduk… 2.ligin çiçeği burnundaki takımı Somaspor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman 1954 Spor’u Melih Şencan ve Yasin Abdioğlu’nun golleriyle 2-0 mağlup ederek ikide iki yaptı. Az maliyetlerle büyük işlere imza atan siyah-beyazlılar, ayrıca ikinci hafta sonunda grupta gol yemeyen tek takım olma ünvanını da korumuş oldu.

Haberin başlığında olduğu gibi ‘’Manisa Futbolu Somaspor İle Güldü’’ gelecek haftayı inşallah tüm takımlarımızla beraber güleriz, seviniriz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN