Somaspor 8 Günde 3 Maç Oynayacak

Somaspor 8 Günde 3 Maç Oynayacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Somaspor, 5. haftada ikisi içeride biri dışarıda olmak üzere 3 maç birden oynayacak

Geride kalan haftayı 3-1’lik Diyarbekirspor mağlubiyeti ile kapatan siyah-beyazlılar, 2 Ekim Cumartesi günü evinde Ergene Velimeşe Spor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hemen ardından 6 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Somaspor, zorlu iki maç trafiğinin ardından 10 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Manisa derbisinde Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek.

ERGENE VELİMEŞE HAZIRLIKErgene Velimeşe Spor Hazırlıkları Bugün Başlıyor.

Ligin 5.haftasında Soma Atatürk Stadı’nda Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşacak olan Somaspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün saat 16:00’da başlayacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN